tirsdag 21. mars 2017

Male kjøkkenfronter

Male kjøkkenfronter

Sjekk ut Maling Av Kjøkkeninnredning. Høyglansete kjøkkenfronter har vært populært i flere år, men et egenmalt kjøkken vil ikke få like blank overflate som de folierte, selv om du velger høy glansgrad. Høyglanstrenden er på vei ut, men det er verdt å ta med seg at jo glattere overflatene er, jo enklere er det å rengjøre dem. Hva med å male kjøkkeninnredningen?


Male kjøkkenfronter. For ønsker du et nytt uttrykk på kjøkkenet ditt uten å bytte det ut, kan maling av kjøkkenfrontene være et rimelig og forholdsvis enkelt alternativ. Men hvordan bør du gå frem når du skal male kjøkkenfronter ? Og er det flere måter å gjøre det på? I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun.


Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken, som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male , ble hun veldig glad! Hvordan male kjøkkeninnredningen Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av kjøkkeninnredningen. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år. Ikke mal over hull fra håndtak eller hengsler med en nydyppet pensel, så unngår du å male dem helt igjen.


Maling som siger inn i hullene kan dyttes inn med en run spiss gjenstan f. Det er en overkommelig oppgave å male kjøkkenfrontene – med et raskt og tydelig resultat som nesten gir inntrykk av et nytt kjøkken. Hvis du skal male kjøkkenfrontene selv, må du vaske flatene grundig og slipe underlaget før du maler. Bruk en rull når du skal male frontene – det gir et jevnere resultat. Har du litt flaks kan det hende at skapene dine har samme mål som frontene til en annen kjøkkenleverandør.


IKEA på sin side byttet ut sine kjøkkenmodeller for noen år siden, som kan gjøre det vanskelig å finne nye fronter til ditt gamle IKEA-kjøkken. Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Skal du male kjøkkeninnredningen selv, må du velge en maling med god kvalitet. Godta ikke hva som helst av malinger.


Du får hva du betaler for, og viktigheten av en maling som flyter pent ut er på slike overflater viktigere enn om du skulle malt en strievegg. Vi bruker kun proff spraylakkering og industri maling fra Akzo Nobel. For fargevalg, trenger vi en NCS-fargekode. Priser inkluserer lett pussing, grunning og maling.


Før innlevering må alle kjøkkenfronter vaskes med salmiakk og alle beslag, hengsler og håndtak være demonterte. Kjøkkenfronter Kjøkkenfronter fra Drømmekjøkkenet. Vi kan tilby en rekke kjøkkenfronter av mange materialer med ulike design og funksjon.


Male kjøkkenfronter

Mange av de malte kjøkkenfrontene våre finnes i følgende farger. Jeg vurderer å male mitt år gamle bjørkekjøkken fra Sigdal. Er det sånn at man kan male alt?


Fronter, skrog og hyllene inni skapet? Blir ikke malingen skrapet opp av tallerkener og slikt dersom man maler hyllene? Er veldig opptatt av at det skal bli skikkelig, og som student så er maling en lettvint vei å pusse opp kjøkkenet på. Alt tar ti men det er viktig å gjøre et godt grunnarbei understreker Owren. Hun legger til at kjøkkenet er et sted med mye fett.


Male kjøkkenfronter

Og at du derfor må vaske og skylle skapdørene skikkelig før du går i gang med resten av malearbeidet. Creoform Kjøkken hjelper deg hele veien fram til nye kjøkkenfronter som hever inntrykket av kjøkkenet. Vi veileder deg når du skal velge nye kjøkkenfronter. Og når du har tatt ditt valg, håndterer vi alt det praktiske.


Først tar vi mål hjemme hos deg for å sikre at alt blir riktig. Etterpå lager vi dine skreddersydde kjøkkenfronter. Alle hengsler og håndtak ble demontert.


Grunnarbeid og maling av fronter tok nær to uker på kveldstid samt det beste av et par helger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg