tirsdag 21. mars 2017

Stort pledd

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Laget av fleece med høyeste kvalitet. Mange glemmer at pledd kan spille en avgjørende rolle i innredningen din.


Hos oss finner du behagelige pledd i forskjellige størrelser, materialer og design.

Dette gjør at du enkelt kan finne sofateppene som passer sammen med stuemøblene og pynteputene dine. Frisk opp i stuen eller et koselig hjørne med et nytt og stilig pledd. På en enkel og billig måte fornyer du preget, og får deilig varme på kalde kvelder.


Velg fra vårt store sortiment - der finner du alle sesongens mønstre og farger som passer til nettopp dine behov. Tull deg inn i et deilig og varmt pledd mens du nyter litt avslappende tid i sofakroken! Om du er på utkikk etter et mindre koseteppe har vi også små pledd.


Velg pleddet som passer deg best ved å finne det mønsteret og den tykkelsen på pleddet som passer deg best. Her finner du flust av pledd til hjemmet ditt.

Et deilig pledd eller teppe kan gjøre underverker for sofaen. Handle trygt på jotex. Hos Europris finner du stort utvalg av pynteputer både ute og inne. Vi har blå og grå toner i tillegg til sterke farger som kan gjøre enhver glad.


Klikk og se eller kom innom butikken. Et pledd varmer hele året, enten det er en kald vinterkveld i sofakroken, eller en kjølig sommerkveld på terrassen eller i hagen. Vi har både ullpled fleecepledd og pelspledd som passer godt både inn og ute. Se vårt store utvalg!


Pledd til restaurant, hotell og bar. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Enkel og billig handel på Cellbes.


DESIGNERS GUILD DELFT FLOWER NOIR PLEDD 130X1kr 2. Hold deg varm med deilige og lette pledd. Vi har et godt utvalg av pynte pledd , og varme pledd , i både ull og bomull. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk.

Et stort utvalg og mange flotte pledd. Vi har mange flotte pledd i det store sortimentet vårt, og du vil helt sikkert finne en variant som passer perfekt inn hjemme hos deg. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Hev hjemmets kosefaktor med et fint pledd. Vi har massevis av flotte pledd som du kan legge på sofaens armlene, i fotenden på sengen eller på utemøblene dine. Et pledd er både herlig å varme seg på og lekkert å pynte med.


Dette teppet er stort og i slitesterk polyester, perfekt for late sommerdager i gresset. Perfekte pledd på nett. Enten du ser etter å bytte ut det gamle, slitte pleddet i sofaen, eller du rett og slett er på utkikk etter et pledd til sofaen, er det lett å handle hos Princess. Vi har tepper i ull, bomull, syntetfiber eller naturfibre, både i sterke farger og mønstre, men også myke og dempede nyanser. Om du liker håndlagde tepper har vi et stort utvalg vi vil vise deg.


Rimelige priser og rask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg