mandag 20. mars 2017

Interiørarkitekt haugesund

Indesign, kan vi komme hjem til deg eller hjelpe deg i butikken vår ved at du fyller ut skjemaet under. Interiørarkitekt -, interiørdesign- og. Kjenner du noen som kunne passet inn i Glimt familien? Vi er på jakt etter dyktige og kreative hoder som er lidenskaplige for faget og som ønsker å bli en del av GLIMTfamilien i Haugesund. Vi valgte å bruke en interiørarkitekt til oppussingen av våre kontorer for å få maksimalt ut av potensialet til bygget.


Vi kan kontormøbler og innredning. Ta kontakt med oss i dag for en god løsning. Bedriften Grete Helgesen i Haugesund i Haugesund kommune driver innen bransjen interiørarkitekt. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


I Longhammarvegen finner du Slettvoll Haugesund. Her er hele vår kolleksjon presentert i inspirerende miljøer – moderne, klassisk, hytte og sommerhus. Vi har også spennende interiørvarer fra hele verden. Våre kunnskapsrike interiørkonsulenter hjelper deg gjerne med å planlegge møbleringen, inne eller ute, lite eller stort.


Cathrine Storesund har besøksadresse Svennahaugen Haugesund. Bedriftsdatabasen - Opplysningstjenesten du trenger for å sjekke dine kunder og konkurrenter. Som interiørarkitekt planlegger og tegner du innvendige rom i bygninger. Arbeidet utføres både når nye bygg skal bygges, og ved endringer i eldre bygg.


Garp Design er et kreativt designbyrå i Haugesund med fokus på grafisk design, visuell identitet, kommunikasjon, interiørdesign, messestands og utstillinger. Inngangspartiene i Smedsundet vil få et forseggjort preg med skifer på gulvet, gulvvarme og andre gjennomførte detaljer. Mellom plenarealene, veiene og stiene legges en stålkant av cortenstål. Fellesarealene blir utformet i samarbeid med interiørarkitekt. I materialvalget er det lagt vekt på funksjonalitet, lys og estetikk.


Interiørarkitekt haugesund

Startmicrohousing AS. I forbindelse med Haugesund kommunale pensjonskasse (HKP) sitt 100-års jubileum ble det arrangert jubileumsfest for medlemmene og ansattdag i Haugesund kommune denne uken. Garp er et designbyrå basert i Haugesund , midt i smørøyet på den gylne vestkysten av Norge. Vi er skapere av konseptuell design og visuell kommunikasjon.


Med en sterk forkjærlighet til det tredimensjonale og design i rom har vi utviklet vår unike spisskompetanse på standdesign, messer og utstillinger. Bedriften Mojo Konsept Nini Hæggernes i Haugesund i Haugesund kommune driver innen bransjen interiørarkitekt. Kontaktinformasjon for In-Ne AS Haugesund , telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Er dette din bedrift? Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. Noen ganger trenger man et trent øye med teft for interiør. Et kreativt blikk med evnen til å se løsningene som forvandler et rom til et sted hvor det skal leves og skapes minner.


Vår erfarne interiørarkitekt , Gry Thalberg, tilbyr veiledning og gode råd til deg som skal bygge om eller bygge nytt. Leiligheten, fellesarealene både utvendige såvel som innvendige, er utarbeidet i et godt samarbeid med interiørarkitekt , anleggsartner og arkitekt. Resultatet blir da et særdeles godt gjennomført prosjekt. Jeg er også utdannet aktivitør og har jobbet mange år før jeg utdannet meg til interiørarkitekt ,arbeider nå deltid i begge bransjene.


Interiørarkitekt haugesund

Jeg har stor interesse for hus og hjem både ute- og innemiljøet. Kontakt Garp Design ansatte, Bernt Hilmar Jacobsen, Hallstein Natås, Andreas Karoliussen, Sara Åberg, Øystein Olsen, Nina Maria Nordskog, Anne Grete Larssen, Jan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg