torsdag 9. mars 2017

Kjøkken skjenk

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Sjekk ut skjenk kjøkken. Oppbevaring til lave priser. Handle raskt og enkelt på Ellos. Stort utvalg av hjeminnredning!


En skjenk er en frittstående enhet som egentlig passer hvor som helst.

Før i tiden brukte man en skjenk for å sette frem mat og drikke som ikke skulle stå på bordet. Eller anrette tallerknenen før den ble servert. I dag blir en skjenk brukt til det du selv måtte ønske.


Vi har også skap til annen oppbevaring som passer godt på stuen eller andre rom. Skjenker og vitrineskap er romslige og ideelle til oppbevaring. Med skjenker og vitrineskap kan du sette bort noen av tingene du bare bruker av og til.


En skjenk vil gi deg mulighet til å lagre ting ute av syne mens et vitrineskap med glassdører brukes til å vise frem ditt fineste servise og glass. Stilige skjenker og kjøpmansdisker til oppbevaring.

Et skap eller en skjenk passer like godt på soverommet og gangen som i stuen og spisestuen. Du velger selv hva slags funksjon ditt møbel skal ha. Når en skjenk dekker så mange ulike bruksområder, får du også et stort utvalg å velge mellom - og ingenting er vel bedre enn det?


Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk. Med en TV- skjenk i et pent design får den gode opplevelsen en ekstra estetisk dimensjon – uansett om fjernsynet er av eller på. Hvis du ønsker enda flere muligheter til å skape et estetisk miljø rundt TV-en, kan du med fordel se vårt utvalg av TV-bord her.


Lykke til med å la deg inspirere og komme i gang med å skape et innbydende hjem. En skjenk kan brukes både for å komplementere møblementet, og skjenken passer like godt inn i stuen, kjøkkenet , gangen eller soverommet. Hos oss finner du skjenker i mange varianter og materialer, du finner skjenk i eik, valnøtt, hvitoljet eik og i mange farger. Hos Fagmøbler finner du gode tilbud på skjenker i høy kvalitet. Bohus har et bredt utvalg av skjenker i flere stilgrupper.


En skjenk har mange funksjoner og kan brukes som oppbevaring av service, så vell som en tv-benk. Mange av våre skjenker har fargevalg slik at du kan få noe som passer sitt hjem. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Finn en som passer ditt hjem her. Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Stilfulle skjenker fra 6nok. Skjenk med skuffer, kan brukes til så mangt. På kjøkkenet , i gangen eller soverommet. Kjøkkenskap til TV benk og skjenk.


Et godt planlagt kjøkken skal også ha eluttak, slik at for eksempel kjøkkenmaskiner kan benyttes uten å flytte rundt på ting. Du kan dermed lettere tilpasse f. Kompletter også ditt nye kjøkken med annet tilbehør, som for eksempel holder for kjøkkenpapir eller noen flotte fliser mellom benkeplate og veggskapene. I en skjenk har du skuffer og skap, med andre ord gode oppbevaringsmuligheter, og den øverste siden av en skjenk kan både brukes til å dekorere med pyntegjenstander og som en smart avlastningsplass.


Det er du selv som bestemmer hvordan du vil bruke din skjenk. Bruk en skjenk til oppbevaring av alle de tingene du ikke har lyst til at skal stå fremme – alt det praktiske som skal være enkelt å få tak i. Servietter, vinglass eller vaser er greit å ha tilgjengelig i skjenken. Du får et godt overblikk med en skjenk med glassdører og en skjenk med skuffer holder styr på alle småtingene.


Hvis du har falt for et HTH- kjøkken , kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH-sortiment. Hos HTH setter vi sammen skapene på vår danske fabrikk i Ølgo og vi leverer dem helt inn i boligen din ved hjelp av våre egne sjåfører. Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien. Skap og skjenk for din stil Hos A-møbler finner du skap og skjenker med tilhørende spisebor stoler, sofabor TV-benk eller seksjoner.


Ved å matche flere møbler i stuen kan du skape et tidløst og ryddig uttrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg