onsdag 15. mars 2017

Lys kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Belysning har mye å si for et rom.


Lamper og lys setter stemningen, men har også selvfølgelig en praktisk funksjon. Enkelte deler av hjemmet trenger mer lys enn andre. For eksempel er rikelig med lys på kjøkkenet når man lager mat og på badet om morgenen viktig for de fleste.

Her er det viktig både med god generell belysning i rommet og godt arbeidslys. Se våre beste tips for lamper til kjøkken her. Eller trenger du å legge til lys på et kjøkken du allerede har? IKEA har det du trenger. Standard belysning på kjøkkenet inkluderer lys over oppvaskbenk, lys over arbeidsbenk og lys over komfyr.


God belysning på kjøkkenet kreves både når du lager maten og når du spiser den, som vist på bildet. Den generelle belysningen må være god for å finne frem i skuffer og skap, samt for rengjøring og vedlikehold. Kjøp taklamper til kjøkken online Lampegiganten.

Da må du bare se under lampens produktdetaljer om den er dimbar og om den leveres med dimmer. Så er det bare å dimme i vei. LED til kjøkken som downlights spotter og LED lister til ditt kjøkken kjøoer du billigest hos LEDonline.


Størst på LED lys i Norge. Leveranse ifra Norsk. Et godt lys i garasjen er alfa og omega dersom du ønsker å oppbevare ting der. Da er et lysarmatur perfekt som arbeidslys eller for å lyssette et spesifikt område i garasjen. Kontakt oss på kundeservice, eller besøk din lokale MegaFlis-butikk.


Hvis du syns det er for mørkt inni overskapene kan det løses ved en god generell belysning i rommet, eller av armaturer plassert i taket rett utenfor forsiden av skapene. Nyere kjøkken har ofte en nedoverrettet halogenbelysning på toppen av overskapene eller i taket. Det er også greit å tenke over om man trenger lys inni. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Det generelle kjøkkenlyset sørger for at du kan lyse opp alle kjøkkenkrokene. Det er et praktisk lys som vanligvis er plassert i taket. En taklampe i kjøkkenet skal gi godt taklys slik at du bedre kan se hva du har i skuffer og skap, og så hjelper det deg også slik at du ikke overser skitt når du gjør rent.


Det er en spennende og flott lampe, som passer godt inn i det minimalistiske kjøkken. Studio Kvänum har kjøkken , lamper, møbler og småvarer.

Lys langs veggene får rommet til å virke større. Bruk varianter som er små og nette, men gir godt lys. Vegglamper er ofte undervurdert som lyskilde på et kjøkken.


Dette gir en lun atmosfære og lys i flere nivåer. Bordlamper i åpne skap eller i vinduskarmen gir også et mykt lys som skaper flott stemning. Arbeidslys og dekorlys.


Hvilke detaljer legger dere vekt på og hvilke funksjonelle løsninger ønsker dere i hverdagen? Tenk på hva dere vil ha og velg løsninger som er tilpasset deres behov. Nettbutikk med lamper og belysning til din bolig. Stort utvalg av både inne- og utelamper. En Norsk lampebutikk på nett - Rask levering og fastpris på frakt.


Det er her vi lager mat, spiser middag, leser avisen og hjelper barna med skolearbeid. Derfor er det ekstra viktig å lage en plan på kjøkkenbelysningen. Selv om kjøkkenet er et arbeidsrom, er det også mye hygge og kos forbundet med kjøkkenet. Som en tommelfingerregel bør du ha lamper som gir disse typene lys : sentralt lys , arbeidslys og stemningslys.


Planlegger et nytt lite kjøkken. Med halogen er du sikker, mens det fremdeles er store forskjeller innen led-belysning. Led- lys blir stadig bedre, rimeligere og mer fleksible.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg