fredag 24. mars 2017

Hvitkalket beis

LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. Fargeprøvene er å betrakte som veiledende.


Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. Faspanel er en gammel og tradisjonsrik panel.

Mye benyttet i eldre hus, men har fått økt popularitet i nyere tid. Benyttes både på vegger og i tak. Interiørbeis i fargen Hvitkalket er veldig flott til å lysne treverk.


Den kan også blandes med andre farger, som for eksempel Patinagrå, som gir et gråhvitt skjær, eller Sjøsan som går mot det beige. Til påføring benyttes en flat lakkpensel. Et tips kan være å lage ett eller flere prøveoppstrøk.


Da ser du hva som fungerer – før du går i gang med vegger og annet interiør.

Hvitkalket beis gir et lyst og lett preg på rommet, samtidig som treets struktur skimtes igjennom beisen. Hvitkalket panel passer like godt hjemme, som på hytta på fjellet eller ved sjøen. Beis - en levende overflate. Bestiller du samme farge på ulike dimensjoner eller fra ulike produksjonsserier vil fargen kunne oppleves forskjellig.


Ellers er nok beis det mest aktuelle alternativet. Mulig vi velger lakkbeis i tak. En lys beis vil nok ikke gi en gammel, gulnet vegg samme farge som på fargeprøven. Det er derfor lurt å teste ut fargen på et lite område først, sier Tonning, som også har erfart at det lønner seg å teste ut fargen under ulike lysforhold for å være sikker på at man får ønsket farge. Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk.


Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Gir en ekstra hardfør finish. Er panelet behandlet fra før vil det være en hinne utenpå treverket som hindrer god inntrenging av ny beis.


Tyrilin Panelhvit deg det beste resultatet. Trinn Når man bruker beis vil fargen påvirkes av treverkets egenfarge og. Deretter behandler du veggene med beis , voks eller lakk.

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Ettersom industrielt påført beis påføres i lik mengde på våre ulike. Våre standard beisfarger er transparente - her får treet virkelig vist sine unike og visuelle egenskaper. En meget god interiørbeis som gir en naturlig matt overflate som fremhever den vakre trestrukturen. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni.


For et jevnere og mindre dekkende resultat, tørk av overskytende beis med en lofri tøyfille.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg