mandag 6. mars 2017

Høy gardintrapp

Stort utvalg av høy gardintrapp hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Over 4sider med kvalitet.

Vi har et bredt spekter av kvalitetsprodukter til din arbeidsplass. Alt du trenger til din arbeidsplass. Handle på nett, alltid rask levering. Kjøp enkelt online med fri frakt. Stødig gardintrapp i aluminium med trinn.


Denne gardintrappen er lett å håndtere, har sklisikre trinn, og har en god plattform å stå på. Plattformen i metall låser stigen i utfelt posisjon og sklisikre trinn gir god stabilitet. Nettlager Selges ikke fra nettlager.

Gardintrapp Viser produkter. Zarges ZAP Profftrapp Z3gir deg en ekstra lett og sikker profftrapp i svertefri aluminium, stor plattform , 3-sidig rekkverk og sklisikre trinn. Dette gir en arbeidshøyde på bortimot fire og en halv meter med vanlig håndverktøy. Hvis du i tillegg bruker et forlengerskaft til malerpenselen rekker du både svært høyt og bredt, uten å komme ut av balanse på en stige. Les også: Mal en vegg av gangen.


Retningslinjer for arbeid i høyden. En gardintrapp er enkel å montere og tar lite plass når den skal settes bort. Hos oss får du alltid kvalitet til lave priser på både stige og gardintrapp.


Multistiger og kombistiger - For mer krevende oppgaver. På tide å male husveggen eller skal du beskjære høye hekker og trær til sommeren? Da har du behov for en stige! Arbeidsgiver har ansvar for å kartlegge farer og vurdere risikoen sli.


Her er lansert videreutvikling av vår eksisterende portefølje og nye produkter. Du finner vår kurskalender for å holde sikkerhetskurs. Maks belastning: 1kg. Tar liten plass ved oppbevaring.

Mannen i års-alderen som jobbet som montør, falt ned fra en tre meter høy gardintrapp. Montøren ble kjørt til Sykehuset Østfold Fredrikstad. Jeg vil bytte en lampe, som krever en høy gardintrapp.


Wibe Ladders tilbyr stiger og stillas som hjelper både profesjonelle og andre til å arbeide sikkert og mer effektivt. Vi tilbyr en pålitelig løsning for alle. Plattformen hviler rett på trappetrinnet i nærmeste venstre hjørne, og på pillarer i de andre (som også står på trinn).


Ikke festet i trappen. Den står i klem mellom veggene og trappevangen, slik at den ikke flytter på seg. Den er festet i vegg for sikkerhets skyld her og der.


Med gardintrapp på plattformen rakk vi opp til taket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg