torsdag 2. mars 2017

Grå vegger

Veldig gode priser på Gulv og vegg hos Bygghjemme. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå! For grått har den unike egenskapen at den ser flott ut sammen med nesten så å si alle andre kulørte farger.


En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten. Se hele hjemmet hennes her!

Hun trenger ikke engang å tenke seg om. En gulaktig grå tone. Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner.


De vanligste undernyansene i tregulv, er gult (eik, ask), brunt (valnøtt), rødt (kirsebær) og grått (behandlede gulv). Ren og lekker i uttrykket. Passer til en mengde andre mer kulørte toner.


Prøv deg gjerne på flere vegger , for gråfargen endrer seg med lyset og vil oppleves forskjellig på forskjellige vegger og forskjellige tider av dagen.

En ren grå farge er nøytral, og man kan lures til å tro at den passer til alt, supplerer Boris. Nå skal byens grå vegger få farge MØLLA : Den store veggen til Norgesmølla er blant de tolv veggene i Skien sentrum som skal til pers i gatekunstprosjektet. Motivene her er bare en illustrasjon. Gulheten forsvinner når fargen kommer opp på veggen.


Hvis du vil ha et rent grått hus uten dragning mot anne farge, velg en litt gulaktig gråtone. Vi prøver å bestemme oss for farge på innvendige vegger i huset. Vi har lyst på en helt lys grå -farge som ikke brekker i brunt eller blått. Velg malerulle ut fra det underlaget du skal male på: Skal du male en vegg med struktur, f. Hvis du skal male på glatt filt eller vev, er en rulle med finere finish bedre for å oppnå en glattere struktur. Og kanskje frå skifer på peisen.


Jeg synes det er tull å male om hjemme hele tiden. Flettemuren: Blå-grønn- grå vegger. Naturbaserte løsninger for robust og klimatilpasset infrastruktur blir viktig, blant annet for å håndtere nedbør på en bærekraftig måte. For at grå vegger skal bli sofistikerte, elegante og nøytrale, trenger de å omgi seg med andre farger.


Tenk hvilke farger som gjør deg glad og kan være med på å skape det uttrykket du ønsker.

Skal det være elegant, rampete, retro, minimalistisk, maskulint eller feminint? Elmentene ble opprinnelig lansert som grå støttemur, men egner seg utmerket som en levende blå-grønn- grå plantevegg. Grått er abselutt en lekker og anvendelig farge, alltid likt grått , hvitt og svart det er farger som er lekre og elegante og passer veldig godt sammen. Vegg til vegg teppe HarmonyLys grå Ett av våre beste tepper til soverom, stue, tilpasset til salongteppe.


Tykt og godt å gå på, lett å holde rent. Alle vegger med feste til spiker eller skruer er egnet for å sette opp veggplater. Veggplater har også tette skjøter slik at overgangene blir usynlige, og du slipper å feste med lim for at resultatet skal bli pent.


Hvis veggen har store ujevnheter, må disse sparkles først. Etter at du har sparklet, bruker du et slipebrett på forlengerskaft og pusser veggen lett. Slipestøvet fjerner du.


Så kan du med fordel grunne med en heftgrunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg