torsdag 2. mars 2017

Tapet gang

Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Vi har bedt et knippe av dem velge sin favoritt blant høstens tapetnyheter.


Gangen er et rom du ikke oppholder deg i lenge av gangen.

Fargekombinasjoner, tapet osv kan vi i butikkene hjelpe dere med. Ta bilde av gangen , og kom å spør oss! Lag et personlig touch på den. Tenk smarte og praktiske løsninger, for best mulig å holde orden. Våre bestselgere innen tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side.


Sørg bare for å velge en type som tåler en trøkk. Tapet topplisten finner du her! Dekk alltid til gulv og møbler før du går i gang med malearbeidet.

Få gammelt tapet av veggen på en enkel måte, slik at boligen blir klar til sin nye look. Uanset om du har et lille, smalt, stort eller et langt indgangsparti kan du skabe en flot visuel effekt ved at omfavne gentagelse - du kan skabe forskellige udtryk og stemninger, alt efter hvilket tapetmønster du vælger. Et klassisk (og ikke mindst oplagt) valg af tapet til entréen er stribet tapet.


De aller fleste av oss har en gang i boligen vår, enten vi nå bor i leilighet eller hus. Det er de færreste av oss som kommer rett inn i husets oppholdsrom, så gangen fungerer på en måte som en sluse mellom inne og ute. Det lille rommet er også gjerne det første som møter oss når vi kommer inn av døra etter en hektisk dag.


Vi har et bredt utvalg av tapet i forskjellige mønster og farger, slik at du enkelt skal finne noe du. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler.


Ikke feig ut og velg det mest nøytrale. Gros favoritt er et tapet fra Harlequin med skikkelig wow-effekt. Stofflig uttrykk og mange fine farger som kan plukkes opp videre i interiøret. Entreen eller bare gangen er som oftest ikke et sted vi oppholder oss. Det er snarere et gjennomgangsrom og det første som møter oss når vi kommer inn gjennom døren både hos andre og hjemme.


Fordi hallen er ofte uten vindu og mørkt, velger derfor ganske enkelt en hvit tone til veggene. Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport.

Se inspirerende bilder av gang og finn de rette produktene. Norges største nettbutikk. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang , soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg