fredag 3. mars 2017

Kontorplanter

Finn kontorplanter hvis du ser nå. Men i vår tid tilbringer vi det meste av tiden i dårlig ventilerte kontorer o. Denne nye livsstilen bidrar bla. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for kjøp eller leie.


Forskning viser at bygginger stenger inne giftig gass fra syntetiske materialer. Oppdag hvordan våre grønne kontorplanter kan forbedre arbeidsmiljøet ditt!

Kontorplanter med planteservice. Visste du for eksempel at de forbedrer luftkvaliteten og demper støynivået? I tillegg til å utsmykke rommet. Hos TagTomat har vi mange løsninger til at skabe grønt liv.


Inspiration til grønne kontorplanter ”Den, der planter en have, planter lykke” siger et kinesisk ordsprog, og det gælder også på arbejdspladsen. DECOPLANT er en vigtig partner, når I vil fokusere på frisk luft i indeklimaet og arbejdsglæde. Vi servicerer dine kontorplanter med fuld plantegaranti, uanset om du har købt dem hos os, selv har købt nogle, eller evt.


Ambiplants er spesialisten på kunstige planter og kunstige blomster. Høy kvalitet og blant markedets beste priser på kunstige blomster, planter og trær!

I FloraDin`s webshop finder du et stort udvalg af krukker, planter og tilbehør. Vi leverer i hele Danmark til virksomheder og institutioner. NASA grønne kontorplanter 26.


Gjør planteinnredningen komplett med vakre snittblomster, sesongens buketter, blomsterarrangementer eller annen plantedekor fra vårt store tilleggsutvalg! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Biokontor gir deg bedre arbeidslys og.


Stort udvalg af grønne planter til indretning af kontormiljøer. Floriss er den største franchise-baserte kjede innen blomster, med norges beste rosegaranti. Finn faglig inspirasjon, tips til anledninger, åpningstider mm.


Plantekatalog med planter til kontoret. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for at vi skal kunne levere en bedre tjeneste. Ved å fortsette gir du oss samtykke til å lagre informasjonskapsler. Nyere forskning viser at interiør planter er bra for både mennesker og bygninger.


Lad os skabe et bedre kontormiljø. Tryk her og læs mere om. Servix plantedekor leverer komplette løsninger som bidrar til et triveligere og mer effektivt arbeidsmiljø.


Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud. Vil du sende en bukett til noen som fortjener en blomstergave?

Bestill blomster hos oss! Vi kjører ut blomster hver dag over hele landet, levert på døra – til. Tidligere har vi skrevet om hageplanter som (nesten) klarer seg selv, som er sneglefrie, og gitt enkle tips til potteplantestell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg