torsdag 2. mars 2017

Standard høyde kjøkkenbenk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Når du skal velge høyde på kjøkkeninnredningen, bør du blant annet tenke på hvem som skal bruke den.


Personer som er høyere enn ca.

Men dersom du bygger kjøkken til deg selv, så er det ikke så dumt å heller velge en annen høyde som passer bedre. For normalt høye personer så synes jeg en kjøkkenbenk på 90cm er for lavt, og 50cm opp til overskap, gjerne med en 5-10cm nedbyggende list for å skule belysning gjør at det ofte blir litt trangt i mellom. I huset vi planlegger nå skal vi ha Sigdal kjøkken, men der er jo standard høyde cm. Ellers håper jeg det går å stille bena på skapene høyere, men da må man vel spesial bestille sokkel siden man trenger mer enn standard høyde , men det må vel være mulig!


Nyeste utgave kan kjøpes hos standard. Vi tør påstå at benkeskapene våre til kjøkken, som finnes i flere bredder, dybder og farger, passer i så å si alle kjøkken. De fås med flere forskjellige.

Har du annen høyde er noe annet sannsynligvis bedre. Mao, ikke noe av det er helt standard. Føringssoner Der annet ikke er angitt, er målene til senter av punkter, uttak og føringssoner. Skjult fremføring av rør eller kanal i vegger skal monteres ifølge Figur med angitte horisontale. Standard høyde til overkant benkeplate er cm.


Vær oppmerksom på høyden til frittstående komfyrer, oppvaskmaskin og kjøleskap med kjøletopp over. Vi anbefaler at skap som står på gulv (benkeskap og høyskap) monteres først. Deretter monteres overskapene.


Jeg har sett avtrekkshetter som henger for lavt over kjøkkenøya, det er ikke bra å få kanten midt i fleisen. Tenk både høyde og plassering over komfyrtopp når den monteres. Sist, men ikke minst. Husk alltid lufting til kjøleskap når det er innebygget eller står i en nisje. Hvis ikke, kan kompressoren bli for varm og motoren.


Finn Benkeskap Kjøkken. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Book min med en kjøkkenspesialist som planlegger og tegner, uten kostnad.

VEILEDNING – Valg og montasje av stikkontakter i kjøkken skal utføres iht. Kjøkkenskap - STANDARD Vårt kjøkkensortiment er i dag delt inn i to ulike kjøkkenskrog, STANDARD og HØY. Nå ser du på kjøkkenskap som finnes i kjøkkenskrog STANDARD. Det er stort sett valgfritt å følge denne, men det kan være veldig lurt å benytte den som et utgangspunkt ihvertfall.


Den spesifiserer både antall uttak, og plassering av uttak. Høyde 7mm x dybde 6mm inkl. Vi tilbyr å levere monterte skap mot tillegg. Sitter og skal bestille kjøkken fra Ikea. Har funnet alt, men ser at det blir vanskelig å omgå standard høyde på benkeskapene, som er cm.


Det ble fremlagt brosjyre av standard mål på skrog og sokkel, men vi ble. På jakt etter nytt kjøkken? Hos oss finner du et drømmekjøkken enten du ønsker et moderne eller tradisjonelt kjøkken. Vi har mange stiler, farger og løsninger.


Quick View Gå videre. Spisebordet skaper en moderne og rustikk atmosfære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg