tirsdag 14. mars 2017

Moderne skjenk

Oppbevaring til lave priser. Kjøp innredning til lave priser. Stort utvalg på nett! Se kampanjepriser her! Handle raskt og enkelt på Ellos. Sjekk ut skjenk moderne. Finn en som passer ditt hjem her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Moderne skjenk

Book tid med en av interiørdesignerne våre. Oppdag moderne skjenker fra BoConcept. Design som passer til din stil og ditt hjem. I vår meny på venstre side kan du filtrere fram en som oppfyller dine kriterier. Kanskje er du ute etter en skjenk i en viss stil, som en landlig eller en rustikk, eller kanskje en skjenkvitrine med en sann vintagefølelse?


Eller leter du kanskje etter en moderne skjenk med belysning, eller et trendy sidebord med en topplate av marmor? Kjempe utvalg fantastiske skjenker i både moderne og klassisk design. Skjenker i unik stil med flott led belysning. Vi har godt uvalg skjenker i betongimitasjon, hvit eller svart høyglans. Vi tilbyr skjenk i ulike design til alle rom, både moderne og klassiske.


Moderne skjenk

Se vårt sortiment av skjenker til rimelige priser! Harrison er en moderne og minimalistisk skjenk. De stramme, enkle linjene gjør dette møbelet tidløst. Skjenk med hyller og skuffer i en lekker svart trefinish.


KOBE, Skjenk moderne , med en imponerende lagringskapasitet. Casø 6Skjenk i hvitoljet eik, har delikate detaljer som gir den ett nordisk, stilrent og moderne utseende. Den består av tre-dører med softclose og justerbar trehylle bak hver dør. I tillegg er skuffer med softclose og skuffer dekket med svart filt. Morten Georgsen designer moderne , flerfunksjonelle møbler.


Han har et talent for å blande materialer og farger for å skape et dynamisk, men likevel harmonisk uttrykk. En skjenk i mørkt tre gir et rustikt uttrykk og treskjenken med ben gir en funky retrostil. Med en TV- skjenk i et pent design får den gode opplevelsen en ekstra estetisk dimensjon – uansett om fjernsynet er av eller på.


Hvis du ønsker enda flere muligheter til å skape et estetisk miljø rundt TV-en, kan du med fordel se vårt utvalg av TV-bord her. Lykke til med å la deg inspirere og komme i gang med å skape et innbydende hjem. Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Tre skuffer over tre skapdører, innredet med hylleplater.


Moderne skjenk

Stemplet med Bahus-merke på bakveggen. En moderne og fin skjenk. Moderne skjenk fra serien Casø 120. Hampton Skjenk Skap Skuffer.


Basic er en serie med romslige oppbevaringsmøbler til hele hjemmet. Hurtig levering over hele landet! Møbler og interiør på nett! Bohus har et bredt utvalg av skjenker i flere stilgrupper.


En skjenk har mange funksjoner og kan brukes som oppbevaring av service, så vell som en tv-benk. Mange av våre skjenker har fargevalg slik at du kan få noe som passer sitt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg