fredag 10. mars 2017

Takhengt ventilator

Ventilatorer i alle utførelser og prisklasser! Også for storkjøkken. Kjøpe ny kjøkkenvifte? Bredt utvalg av ventilator i alle prisklasser. Finn din ventilator her!

En fritthengende ventilator med kullfilter suger ikke luften ut av huset, men renser luften og sender den ut i rommet igjen. Med en fritthengende ventilator med kullfilter trenger du ikke å installere en utsugingskanal. Til gjengjeld er denne ventilatoren ikke like effektiv som en fritthengende ventilator med utsuging. Stort utvalg av fritthengende kjøkkenvifter fra kjente merker. Få fri frakt til fortauskant og 3dagers åpent kjøp.


Vi installerer gjerne for. PS: Alle ventilatorer som ikke har beskrevet type ventilasjon.

En ventilator , også kjent som kjøkkenvifte, fjerner ikke bare damp, matos og lukt fra kjøkkenet, den er også et viktig designelement. Lurer du på hvilken ventilator som passer for ditt kjøkken? Lær mer om ventilatorer her.


Sammenlign priser på Fritthengende ventilatorer. Det viktigste for hvilken ventilator du bør velge, er hvor god den er til å fange matos, fange fett og fjerne lukt, hvor mye den støyer og hvor god belysning den gir. Flott takhengt ventilator selges. NORTBERG er i dag en ledende produsent, og leverandør av alle slags eksklusive kjøkkenventilatorer til kunder fra Skandinavia og hele Europa.


Les mer om hvordan du velger en ventilator med riktig kapasitet. Noe du også skal ta stilling til er støynivået til kjøkkenviften. I dag kan man få flere modeller som kjører under dB. Dette er kanskje løsningen for deg hvis du vil ha en lydsvak kjøkkenvifte. I vårt sortiment har vi en rekke stillegående modeller.


Hvis de overlever dette varmer vi opp dodekansyre under ventilatorene – helt til det oppstår skyer av røyk. Hvis den tykke røyken løser seg opp i løpet av kort tid og etterlater ren luft, kan vi påstå at ventilatoren oppfyller våre høye Bosch-standarder, og du kan trygt ta den med hjem. Med MobileControl kan man fjernstyre ventilatoren ved å bruke en smarttelefon eller nettbrett.

På denne måten kan du stille inn belysning, viftetrinn samt en etterløps. I tillegg kan du lese av filterets metning. Siemens fritthengende ventilator i rustfritt stål. Serie iQ70 modellbetegnelse LF457CA60.


Justerbart takfeste følger med. Fungerer utmerket og har vært i bruk inntil nylig. Gorenje har et stort utvalg av ventilatorer med lavt støynivå og minimalistisk design.


Utformet til å gi effektiv ventilasjon av kjøkkenet. Disse avstandene for å hindre brann ved at det tar fyr i fettet i ventilatoren. Hadde forøvrig sjekket anbefalte avstander på de apparatene du skal ha.


Systemair er ledende leverandør av alle typer ventilasjonsutstyr på det norske markedet. Vi har lang erfaring, høy kompetanse og bransjens bredeste produktspekter. Flexit romventilatorer gir et sunt inneklima i rommet og gjenvinner varmen. Rommet tilføres ren, filtrert og frisk luft og forurenset luft fjernes. Får vel pakke ventilatoren ut av kartongen da.


Skal legge frem spiro i gipskasse. Sikkert lurt å sjekke om det er installasjonsveiledning sammen med ventilatoren. Håper kunden (min sønn) ikke har rotet den bort.


Flexit sine produkter bidrar til ren og frisk luft innendørs. Produktene er utviklet for nordiske forhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg