tirsdag 21. mars 2017

Panelvegg stue

Stue med rustikt gulv og smarte vegger. Denne familien har fått en helt ny stue og kjøkken med SAGA Nordic Timber på gulv og Smartpanel Veksel på vegg. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Det er mange som mener noe om veggfarger, men det viktigste er at man finner en farge man selv er komfortabel med. Veggplater er en praktisk og effektiv måte å få nye vegger hjemme. Alle vegger med feste til spiker eller skruer er egnet for å sette opp veggplater.


Panel på veggen Ønsker du en lun atmosfære i ­hjemmet ditt, kan panel være et alternativ. Vi leverer våre ulike panelprofiler i flere kvaliteter og ferdig behandlet med nøye utvalgte og testede produkter. Her er noen gode råd før du går til verks. Beiset, lasert, malt, lakkert. Panelen er relativt bre med fake trestruktur.


Jeg syns det er vanskelig å skulle tenke den fin. Nå er den malt i en lys farge, og det første jeg tenkte da jeg så den var at jeg ikke ville ha det i stuen. Jeg regner nesten med at den må fjernes, av hensyn til lister og karmer.


Panelvegg stue

I en stue bør det alltid ryddes plass til minst ett personlig objekt, gjerne et arvestykke eller en gjenstand man har kjøpt utenlands, eller kanskje en lampe man har et spesielt forhold til. Dessuten er det viktig å løsrive seg fra stivbente regler om at enkelte møbler passer best langs en vegg og lignende. Hva blir riktig i ditt rom? Interiørarkitekt Adele Kløve gir deg gode tips. Løpet er langt ifra kjørt om du kunne tenke deg å fiffe opp stuen med nye vegger før julen ringes inn.


Susan kjøpte for et par år siden et hus i Ålesund. Hun og samboeren har pusset opp en del både ute og innvendig siden da, blant annet i stuen ! Der hadde veggen en tykk veggfornyer som dekket gammel moro, og denne var malt i fargen Latte som Susan var ganske lei av. De ønsket seg en røff kontrastvegg til den ellers hvite stuen ! I denne filmen lærer du hvordan beise nytt, ubehandlet ELLER gulnet panel inne med LADY Pure Nature interiørbeis. Dersom panelet er gulnet bør du først bruke.


Panelvegg stue

Riktig maling til panelvegg , lister og karmer. Ambiance Superfinish helmatter en unik kvalitetsmaling med ekstremt god utflyt. Malingen er utviklet for innvendig maling av panelvegger, dører, vindus- og dørkarmer samt tak- og gulvlister. Den ekstremt gode utflyten gjør at malingen passer utmerket til maling av kjøkkeninnredning og møbler. Utforsk de ulike panelene.


Velg mellom malt, beiset, oljet eller ubehandlet panel. Du kan også skape en helt spesiell egenart gjennom seriene Herregår Sjøbod og. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av innvendig panel. Både behandlet og ubehandlet.


Kjøp på nett eller i butikk. Jotuns beste gråfarger. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg