fredag 21. juli 2017

Hvitt sengeteppe

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Kjøp sengeteppe hos trademax.

Shopping på sitt beste! Alltid lave priser og et stort utvalg! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn stort sengeteppe. Et sengeteppe kan gi en eksklusiv og luksuriøs følelse på soverommet.


Når sengen er redd opp delikat frister det enda mer å legge seg. Sengeteppe til enkeltseng og sengeteppe til dobbeltseng. Pynt sengen med et lekkert sengeteppe !

Et vattert sengeteppe i lin og vevd bomull gir ekstra varme og komfort, samtidig som at det pynter opp sengen. Romantisk hvitt sengeteppe med stoff som er rynket opp i kvadratisk mønster. I seks forskjellige størrelser fra enkeltseng med fotgavl (140×210) til det største som er til king sizedobbeltseng uten gavl slik at sengeteppet henger ned mot gulvet (280×2cm). Passer fint til andre produkter i OFELIA-serien.


Kan brukes som sengeteppe for en dobbeltseng, eller som et stort pledd. Et vakkert sengeteppe gir harmoni og et rent inntrykk på soverommet ditt. Vi vet at det er detaljene som gjør de store forskjellene innen innredning, og et pledd på sengen kan få et upersonlig soverom til å føles herlig innbydende. Dekket av et sengeteppe vil sengen fremstå ryddig og bidra til å skape orden i rommet.


Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Legg til en touch av luksus til soverommet med våre quiltede sengetepper med blank overflate og intrikate trykk. Oppdater med et sengeteppe fra Linea slik at soverommet blir mer hjemmekoselig og lunt. Velg blant steinvasket, fløyelsmateriale blant mange andre ting.


Stort utvalg sengetepper til enkeltseng og dobbeltseng. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. Quiltet sengeteppe i vasket kvalitet med myk, matt overflate og broderte prikker på begge sider.


Pynt med lekre puter og hele rommet vil få et løft!

Her finner du et utvalg sengetepper, både fra våre internasjonale merkevarer og Bellas Hus kolleksjon. Det er en rask og rimelig måte å få nye farger inn på soverommet, og å endre stil mellom de ulike sesongene. Samtidig beskytter sengeteppene mot støv og smuss. Hannelin sengeteppe hvitt Frisk opp sengen din med det klassiske sengeteppet Hannelin i hvitt fra svenske Himla.


Det lett rynkede sengeteppet er laget i hellin som vaskes etter sying for en myk og nydelig følelse. Vakre sengetepper og pledd til enkelt- og dobbeltsenger i farger og materialer som passer til enhver smak og stil får du hos bonprix. Hvitt heklet sengeteppe Mål: ca 1. Prøv FINN levert, fra kr 75. Georg Jensen Damask Facet sengeteppe ,. Juna View sengeteppe , hvit 94NOK. Drøm deg bort i lekre sengesett.


Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy. Noen liker tykke og varme sengesett, mens andre foretrekker tynne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg