onsdag 5. juli 2017

Interiør bad

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Baderomsmøbler til alle størrelser bad.

Moderne eller klassiske, du finner dem hos Sparmax. Vi tilbyr et bredt utvalg av møbler i ulike størrelser, farger, materialer og fremtoning. Rask og enkel handel på Ellos.


Stort utvalg av fint interiør. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Fornye badet uten å skifte ut alt?


Vi har et stort utvalg av sesongens fineste interiør til ditt baderohåndklær, baderomsmatter, skittentøyskurver, dusjforheng med mer.

Finn interiøret som passer for deg og din stil. Geometrisk, praktisk hylle i industriell stil. Midtown hylle har rene, stramme linjer, som passer inn i de aller fleste hjem.


Gjør badet personlig og lunt med lekre skittentøyskurver. Interiør til ditt bad - håndklær, såpedispenser, såpe m. Luksushåndkle er laget av økologisk bomull og deilige håndsåper fra La Bruket. Se alle våre produkter til bad her.


Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering! Skap et godt bademiljø med lekre baderomsartikler i flotte farger. Frisk opp ditt bad med nye tannglass, krukker, friske såper, såpepumpe, kurver, speil og myke håndkle.


Oppdater badet etter sesong og hva som passer din stil. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Ellers er det nå mer vanlig med nesten sømløse bad , skal vi tro eksperten. I den forbindelse er mikrosement noe vi ser mer og mer av.


Samtidig ønsker flere å gjemme sluket, da det gjerne ligger midt i dusjen.

Her er en unidrain-løsning et fint alternativ. Bad i jordfarger og naturfarger er mykere, og kjennes ofte varmere, enn helt hvite baderom. Er du i tvil, sats på jordfarger og jobb inn hvite detaljer på for eksempel håndklær og kurver. Dusjvegger i glass er nettere og mer delikat på mindre bad enn å bygge kraftig dusjvegg som deler opp rommet. Jobb med stor speilflate , uten ramme rundt.


Hurtig Levering av Kjente Merkevarer til Faste Lave Priser. Servanter, skap, skuffer, m. Bad Spennende produkter til badet med unik design og smarte løsninger. Funksjonelle baderomsmøbler i meget god kvalitet. Leverandør av vasker med stort utvalg i materialer og farger.


Norske kvalitetsprodukter med italiensk design. Les mer om Glass Design her. Med noen enkle grep kan du få den gode spafølelsen hjemme badet!


B adet er det rommet i huset hvor du skal kunne senke skuldrene uansett hvordan dagen din er. Her har du tid til egenpleie og får muligheten til å lade opp til hverdagen. Du bruker badet hver dag, flere ganger om dagen.


Det skal være praktisk, delikat og holdbart. Vår motivasjon og vår ambisjon er å tilby eksklusive, trendy og innovative interiørprodukter for mennesker som ønsker kvalitetsprodukter til sitt hjem. Dekor Belysning Tekstiler Tepper Kjøkken Bad Planter Oppbevaring Bilder og galleri Husholdning- og forbruksvarer.


Siden oppstarten for over år siden har vi produsert og levert kjøkken, bad og garderober til kunder i nord. Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg