onsdag 26. juli 2017

Litermål glass

Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gjennom alle studiene og undersøkelsene vi gjør, vet vi at folk ikke ønsker å kjøpe og kaste, de vil kjøpe noe varig, sier Ina.

Det er derfor VARDAGEN er laget av holdbare og bærekraftige materialer, som glass , porselen og rustfritt stål. Klassisk litermål i kvalitetsglass fra Pyrex. For måling av alle typer ingredienser, væsker såvel som tørrvarer. Begeret rommer liter.


Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Nordal litermål i glass liter.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.

Om du leter etter litermål eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask. Et litermål hvor det er lett å se når man måler opp ingrediensene.


Målebeger i kraftig glass. Få de rigtige mål, når du lager mat. Litermål i solid glass. Kjennes litt røff ut på kanten et par plasser, usikker på om dette er nagg eller produksjonsfeil.


Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken. Sett i plast med stk målebeger. Digital litermål og vekt hvor våte og tørre ingredienser kan blandes sammen. Sjekk ut vår spennende mix av interiør, klær, velvære og mat. Vi er opptatt av trender og merkevarer til riktig pris.


Klart glass – forenkler oppmålingen fordi du ser innholdet. Kjøkkenvekter, litermål og målekar. Du er kanskje også interessert i. Farge: Klar Materiale.


Vask produktet før første gangs bruk. Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse. Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne enhver produktanmeldelse som ikke er i tråd.

Dejligt og praktisk litermål i glas med håndtag der rummer ltr. Korken er i bambus og flasken er laget i herdet glass som tåler en støyt. Soma flaskene er fair-trade. Klar til bruk, formel er utviklet for å det perfekte resultat på glass flater.


Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg