fredag 7. juli 2017

Flaggstang birkeland

Dersom du slår av denne funksjonen, vil vi ikke kunne lagre ditt valg. Nødvendige informasjonskapsler bør alltid være aktivert slik at vi kan lagre dine preferanser for informasjonskapsler. Flaggstang i særklasse.


Aanesland fabrikker produserer og selger flaggstang i tre, glassfiber og aluminium. Derfor bør det ikke være noen tvil om at har vi en ekstra lidenskap for skikkelige flaggstenger.

Bestill flaggstang direkte her - Vi har levering over hele landet. Markedets mest solide flaggstenger , års garanti på stang og feste. Leverer til hele landet. Ordfører Anders Christiansen (Ap) kjører igjen fram flaggsaken.


Nå vil han ha flere, mindre flaggstenger hvor kommunen kan heise andre flagg enn sameflagget, det norske flagget og kommuneflagget, som er de loven foreskriver. Særlig ønsker han å markere festivalen Skeive sørlandsdager som hvert år foregår i Kristiansand. En flaggstang på et gårdstun er vanligvis åtte–ni meter høy.


På en staselig bondegård kan den være 14–meter.

Det går an å få kjøpt flaggstenger i stål og glassfiber, som er opp mot meter. Vi håper du finner inspirasjon og de produktene du leter etter på disse sidene. Kjøp flagg, vimpler, flaggstenger , faner, banner og mye mer hos oss allerede i dag. Skulle du ha behov for noe du ikke finner, så ta kontakt allikevel, vi har mer på lager enn det vi rekker å vise frem her. Det var ulike poster med praktiske matteøvelser som elevene kunne delta på.


Det ble en verdig markering av frigjøringsdagen 8. Kunnskap gjennom generasjoner har gitt oss en betydelig kompetanse innen vår bransje. Nordmenn er født med ski på beina, vi er i tillegg født med. Den måler meter, og har en rot-dimensjon på 45xcm.


Firmaet har inngått avtale med Lillesand kommune om kjøp av mål tomt på Gaupemyr med opsjon på ytterligere åtte mål. Aanesland Fabrikker produserer alle typer søyler, flaggstenger , rekkverk og mye mer til innvendig og utvendig bruk. Birkeland kan tre, og her vil vi være, sier han. I dag står den kun for prosent av omsetningen, etter at stadig færre nordmenn prioriterer å ha egen flaggstang i hagen. Aanesland etterlyser en gjenopplivning av nasjonalfølelsen og viljen til å flagge for landet.


Vi vil gjerne se flere vaiende flagg i rødt hvitt og blått på flaggstenger i tre i bygd og by. Vindmølletårnene som Gunnar Adolf Aanesland vil bygge i tre skal bli over fire ganger så høye. En av våre andre spesialiteter er produksjon av båt-master i tre.

Mastene tilpasses etter kundens ønske, og vi leverer også her både i limtre og heltre. Står kilt fast mellom flaggstang. Det var en forbipasserende som varslet politiet om bilen som plutselig skjenet ut av veien, braste gjennom et høyt gjerde og ble stående kilt mellom et tre og ei flaggstang.


Se etter den røde fanen vår! Hærverk på kommunens flaggstang Heisingen av regnbueflagget utenfor kommunehuset har ikke gått upåaktet hen. Da de ansatte på kommunehuset kom på jobb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg