mandag 31. juli 2017

Skandinavisk kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Finn skandinavisk kjøkken nå på Kensaq. I skandinavisk design har tre alltid vært det foretrukne materialet. Treets enkle fargespill er et levende bevis på naturens evner, og er en viktig inspirasjonskilde.


Når du bruker tre i et skandinavisk kjøkken , får du en varm og innbydende stemning.

Farger brukt på skandinaviske kjøkken. Hvit er grunnfargen for møbler på ethvert skandinavisk kjøkken. Det skaper en luftig og lys atmosfære, noe som er viktig i et land hvor dagene er korte og det er lite dagslys. Spiseområder for frokost, lunsj og middag må installeres i delen av kjøkkenet med mest lys. Det er der oppgaven vår ligger.


Hvert eneste kjøkken og bad som blir levert fra oss, er unikt og spesielt tilpasset hver enkelt kunde. Når man kommer inn i et SK-Design rom skal det oppleves som eksklusivt, komplett og unikt – og det til en fornuftig pris. Fra vårt første møte til ferdigstilt kjøkken skal du som kunde oppleve en god.


Andrea har en lys og skandinavisk stil Andrea Gravningen (25) elsker blått, og vil ha et minimalistisk og gjennomført interiør.

Under kategorien kjøkken kan du finne et stort utvalg av kjøkken artikler, alt fra flotte kjøkken tekstiler til kopper, fat og fjøler. La deg bli fristet av deilige krydder, oljer og salter fra Nicolas Vahe eller verdens beste lakris fra Lakrids By Bullow. Her kan du finne mange flotte gaver. Hos Kvik forener vi designerkjøkkenets lette uttrykk med snekkerkjøkkenets robusthet. Avhengig av budsjett kan du få hele elementer i massivt tre eller skapdører kledd med trefinér.


Begge variantene gir et organisk uttrykk i en skandinavisk stil. Hva er dine beste tips til få en skandinavisk stil? Hold deg til den dempede fargeskalaen på tak, gulv, vegger og møbler.


Tilsett farge og personlighet i det øvrige. Følg med på skandinaviske leverandører som for eksempel Muuto og Menu, som har hatt knallsterke kolleksjoner i år. Keramikk kommer også sterkt tilbake. Med klassisk skandinavisk design og solide moderne møbler har de skapt et hjem som krever lite vedlikehol og sørget for at familien har tid til å ha det moro og.


HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Vi liker skandinavisk design.


Derfor har vi laget en skandinavisk tolknig av den klassiske shakerstilen: innfelte skapdører, synlige hengsler og åpne hyller. Enkelheten med designet gjør det tidløst - det passer like fint i eldre hus som boliger i nybygg. Uansett om du planlegger nytt kjøkken eller vil fornye ditt gamle vaskerom finner du dette hos Elkjøp.


Velg mellom en rekke stiler og farger, samt et stort utvalg av hvitevarer.

Med Epoq finner du inspirasjon og perfekte løsninger for deg og ditt hjem. SKANDINAVISK ble startet av Shaun og Gerry fra Englan som forelsket seg i to skandinaviske jenter og som aldri dro tilbake. Den ene bor nå i Stockholm, og den andre i København. De vil gjenskape essensen ved den skandinaviske livsstilen og naturen gjennom sine duftlys og velværeprodukter.


Minimalisme og less is more - tankegang preger innredningen som kjøkken , oppbevaring etc. Møbleringen er gjerne en miks av etniske innslag som arabiske tepper, skinnpuffer eller stoler, og materialer som messing og keramikk kombinert med danske designklassikere. Organisk og naturlig.


Her bor hun sammen med mannen Christian og barna Mille (år) og Mads (år). Familien ønsket et åpent kjøkken -allrom der de kunne lage forskjellige ting − og likevel være sammen. Ronja har gitt kjøkkenet en sort-hvit grafisk stil med hvite høyskapfronter, sort ventilatorhette og eksklusiv sort eik på kjøkkenfrontene som vender inn mot stuen.


Sigdal har produsert kjøkken gjennom år. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. En av våre mest populære lyse beige toner gjennom tidene.


Den oppleves myk og behagelig i kombinasjon med okertoner samt lun og varm sammen med rødtoner. De lekre frontene med hvit struktur er unike og føles myke og naturlig eksklusive. Vi trengte noen smarte løsninger der hvor det.


Hvis du og familien liker å spise både innendørs og utendørs, bør du se nærmere på denne lille, men fleksible spiseplassen, med YPPERLIG stoler, som kan brukes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg