tirsdag 18. juli 2017

Bohus rullegardin

Mange flotte motiver, farger og gardinlengder. Kjøp gardiner som passer deg! Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk.


Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Gardiner kan både dekorerer et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere et rommets lysforhold. Velg blant alle våre gardiner her. Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus.


Bohus rullegardin

Vennligst fyll inn e-postadresse og postnummer for å bli medlem. Telefonnummer er valgfritt. Smarte og praktiske rullegardiner.


Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen.


Bohus rullegardin

Solskjerming med rullegardin er svært effektivt, og en av grunnene til at rullegardiner har vært populært i alle år. En rullegardin i stua hindrer at du får solen i øynene når du ser på TV, eller sitter foran PC-skjermen. På soverommet eller barnerommet sikrer den en god natts søvn ved å stoppe de forstyrrende solstrålene. Dekorativ rullegardin. Vi har både lystette og transparente rullegardiner i flere bredder, farger og design.


Du kan også velge mellom kjedetrekk og trådløs. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Lystett hvit rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre.


Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger me med valgfri betjeningsside. Finnes i flere ulike størrelser. For den optimale opplevelsen godta cookie plassering. De fleste tekstilene kan vaskes.


Finn den perfekte rullegardin , plissegardin eller ferdigsydde gardin. Riktige gardiner kan gjøre mye for et rom. Med gardiner kan du skape akkurat den atmosfæren du ønsker i de forskjellige rommene i hjemmet ditt. Det er nok det viktigste punktet for å gjøre et valg du blir fornøyd med på sikt.


Bohus rullegardin

Hvis du vil ha flere egenskaper til samme vindu, kan du velge å kombinere flere gardintyper – for eksempel både rullegardin og lengre draperingsgardiner. Materiale og tekstil Visuelt kan gardiner gjøre mye med et rom, og farger og mønster kan skape mye liv. Vår mest eksklusive rullegardin er EOS 500.


Godt design med svært holdbare komponenter for betjening sikrer jevn og pålitelig drift. Velegnet system for både små og store vinduer. Helt opp til meter i høyde og bredde. Lett å kople flere rullegardiner ved siden av hverandre. By inn naturens varme og skjønnhet i ditt hjem.


Bohus rullegardin

Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Vælg rullegardiner, når du gerne vil have en gardinløsning, som er både lækker at se på og nem at anvende.


Et rullegardin er velegnet i soveværelset og fås som lysdæmpende eller mørklægningsgardin. Hos JYSK tilbyder vi et stort udvalg af almindelige rullegardiner og ovenlysgardiner med og uden kædetræk. Zebra er en innovativ ”dobbel” rullegardin.


Tekstilen har langsgående striper med åpent og lukket felt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg