onsdag 5. juli 2017

Liten lift

Ramirentskolen tilbyr opplæring og kurs i forbindelse med bruk av personløfter. Leier du lift av Ramirent sørger vi for at den er klar når du trenger den, utfører service på stedet og henter liften når du er ferdig. Svært rask og god service!


Vi opplevde plutselig en liten krise i forbindelse med levering av benkeplate i 2. Etg, og firmaet kunne stille opp med lift allerede et par timer etter at vi tok kontakt. Lastebilmontert lift Bilmonterte lifter er perfekte når det ønskes enkel og rask oppstilling eller liften skal brukes i trange rom.

Flere av liftene er registrerte og kjøres med vanlig førerkort for bil. Tilhengerlifter En smidig og mangesidig lift for mindre arbeider, slik som trebeskjæring, malingsarbeider og generelle vedlikeholdsarbeider. Utleie av lifter, stillas, maskiner og mye mer! Stavdal har et komplett utvalg av lifter for både store og små prosjekter.


Vår store liftpark består av sakselifter, bomlifter, tilhengerlifter, bilmontertelifter. Ditt søk på liten lift ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Tilhengermonterte lifter er lette å transportere og passer utmerket til alle typer håndverks- og malerarbeid.


Dino-liftene er meget sikre og velutstyrte. Genie`s fabrikker ligger i USA, EnglanItalia og kina.

Bruk en eller flere av filterene for å finne liften du er ute etter. Har du derimot et oppdrag som er litt vanskeligere og mer spesialisert, har vi også lifter med spesialløsninger. Dette er lifter som har mulighet for montering på bil, er selvnivelerende og har en bredde på under en meter. Skal du utføre et enklere oppdrag som enkelt fasadearbei kan vi tilby en tilhengermontert lift. Vi leverer lifter fra flere anerkjente produsenter, og hjelper deg gjerne med å finne en lift som passer ditt behov.


Vi tilbyr utleie av lifter og personløftere. Hos oss kan du leie alt fra vinduslifter og sakselifter til bomlifter. Vi har et bredt utvalgt og hyggelige priser. Grenland liftutleie kan i dag levere lifter som dekker de aller fleste behov, både til privat og bedriftsmarkedet. Lift som dekker ditt behov.


Hvis du ikke finner den typen lift du er på utkikk etter her på våre hjemmesider, kan vi skaffe alle typer slik at vi kan hjelpe våre kunder med å dekke sine lift -behov. Liten og hendig Tilhenger som alle har lov og kjøre med. Denne har også høge grinder for frakt av feks.


Vi representerer ledende produsenter som Instant , Dingli, Ihimer og Sumner. Instant Norge er en komplett leverandør av lift og stillas. I tillegg har vi egen produksjon av lav-høyde lifter, materialhåndteringsprodukter og byggegjerder. Hvis en lift kan brukes rundt huset lønner det seg med tanke på leie og tiden en bruker.


Liften kan kun brukes når den er riktig satt opp, Liten fare der.

Første året brukte jeg dager på å male min gavlvegg med stige. Er du på flyttefot eller trenger en stor bil til noe annent? Hos Avis kan du leie lastebiler og varebiler i flere størrelser.


Hensikten med firmaet er lift og maskinutleie og tjenester som naturlig hører inn under dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg