mandag 24. juli 2017

Kjøleskuffer kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Finn kjøleskuffer kjøkken nå på Kensaq. Du kan velge mellom en moderne front i rustfritt stål eller et fullstendig integrert utseende med en front som matcher resten av ditt kjøkken.


Kjøleskuffen består av to romslige kjøleskuffer samt en skuff (skjult i øverste skuff) for oppbevaring av mindre produkter som pålegg etc. Demping og inntrekk er en selvfølge!

Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Skal du pusse opp eller bygge nytt kjøkken er det noen grep som er greie å ta med underveis. Interiørarkitekt MNIL Bernt A. Pedersen, har pusset opp flere kjøkken selv samt vært rådgiver for utallige andre. Her er de kjøkkentabbene han opplever oftest: Benkeplater.


Dette er en integrert model og møbelfront er ikke inkludert ved kjøp.

Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning. Ikea har ikke møbelfronter som passer til Norcools kjøleskuffer. Du må stort sett til en kjøkkenforhandler som kan levere fronter utenfor standard.


Skal du ha Norcools kjøleskuff i Ikea kjøkken må du gå for den med stålfront. Indesit sin portefølje. Vi vurderer å kjøpe kjøleskuffer i forbindelse med oppussing av vårt kjøkken.


Vi ønsker oss fryser på kjøkkenet (lei av å løpe ned trappene til boden for å hente frysevarer i fryseskapet der). Det er rimelig trygt å si at det er en trend når også Ikea kaster seg på, og nå får man også kjøleskuffer fra Ikea. Ikeaskapet har også to skuffer (skinnet bedrar, den ene skuffefronten er kun til pynt) med fire rom og en praktisk avdeler som skal hjelpe deg med å holde orden i. For produktinformasjon eller for å avtale time for tegning av ditt kjøkken , ta kontakt med en av våre forhandlere.


Alle forhandlerne er kvalifiserte rådgivere som hjelper deg med gode råd og en gjennomtenkt planløsning. Et integrert kjøleskap blir en del av kjøkkenet ditt, en del av helheten. Med samme flater som alle skap og skuffer får du et estetisk og iøyenfallende kjøkken.


Vi fra Fresh er glade for å annonsere nyhet fra Miele – Integrert kjøleskuff Vi kan nå endelig tilby en integrert kjøleskuff til plassering under benk – Miele. En kjøkkenøy gir også mulighet for å flytte en rekke hvitevarer bort fra det resterende kjøkkenet. Man kan plassere kjøleskuffer i øyen, som kan frigi plassen fra konvensjonelle kjøleskap.

En mikroovn kan plasseres i øvre delen av ett skap under benk og dermed skjules på innsiden av øyen. Det finnes også mange muligheter for plassering av vann, kokesone og ventilator på kjøkkenøy. Det er også smart å velge små kjøleskap eller flotte kjøleskuffer under benk for å utnytte plassen best mulig, sier Mjaaseth. Teknologi forenkler hverdagen.


Mange investerer i ny teknologi på kjøkkenet. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet. Dette kjøkkenet har masse tekniske funksjoner, en hel vegg med innebygde hvitevarer med blant annet, kjøleskap, fryseskap, mikrobølgeovn, kaffemaskin og to steikeovner.


En praktisk stor øy med innebygd kjøleskuffer og en flott komfyrtopp med innebygd ventilator. Den har velutstyrte skuffer med tett bunn slik at du ikke risikerer søl på gulvet. Kan leveres med stålfronter eller ulike typer møbelfronter, eller en front fra din kjøkkenleverandør.


En kjøleskuff gir er mer plassutnyttende og gir deg god oversikt, samt at du ikke mister noe benkplass på kjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg