onsdag 19. juli 2017

Ramme 60 x 70

Her finner du rammene du ser etter. Rask levering og personlig service! Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Finn laveste nettpris her. Vi knipser bilder hele tiden.

Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter.


Er du i stedet ute etter en annen størrelse, så har vi det også! IKEA - FISKBO, Ramme , svart, Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen.

Ta en titt på utvalget og finn din favorittramme hos oss! Vil du gerne modtage vores nyhedsbrev, bedes du indgive din e-mailadresse her. Du kan til enhver tid annullere nyhedsbrevet igen. Fin ramme , men svært løs innfatning. Veldig bra at det er brukt glass og ikke plastikk som de fleste er i nå.


Men selve rammen er svært løs, da den er laget av myk plastikk. Skulle gjerne sett at denne var laget av tre eller i alle fall hard plastikk. Kjøp rammer i størrelse 70x100. Vår bilderammer egnet for plakater, postere og plakater.


Svart ramme som passer til plakater i størrelsen x 1cm. Vi har rammer i svart, hvitt, gull og kobber. Plexi gir lette og uknuselige bilder. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former.


For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke.

Rammen kan brukes liggende eller stående, avhengig av hva som passer best. Hos Skinnerup Rammer kan du finde en ramme der tiltaler dig og opfylder dit behov. Vi fører rammer i alle slags farver, størrelser og materialer.


Alle vore rammer er med ægte glas. Vi er stolte over at levere kvalitetsrammer til den laveste pris. Da vi køber store partier in kan vi samtidig få den højest mulige kvalitet til den laveste.


Eloksert ramme med mm aluminiums profiler. Leveres med plast antirefleks frontplater, og opphengsøyer for montering. Plakatene settes inn fra siden på de vertikale rammene, og i toppen på de horisontale rammene. Farven kan både fremhæve motivet og nærmest drukne det.


Modern Art Gallery har eget rammeverkste hvor vi har drevet med innramming i over år. Hos oss får du velge blant et bredt utvalg rammeprofiler i forskjellige. Danmarks største udvalg af plakat- og billedrammer, som passer til alle indretningsstile.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg