torsdag 13. juli 2017

Jotun nytt fargekart

Nytt fargekart fra LADY! Global Colour Manager, Jotun. Med det nye fargekartet ønsker vi å overføre denne nysgjerrigheten til hjemmet, og har satt sammen tre temaer som reflekterer dette, sier Lisbeth Larsen.


Brente kryddertoner i dype rødbrune- og sennepsaktige farger er blant nyhetene fra LADY. Se alle fargene fra Continental Living-temaet i vårt nye digitale LADY- fargekart her.

Vi vet at mange av dere elsker fargekartet Våre vakreste farger – og vi håper dere vil sette pris på de oppgraderingene vi har gjort til denne sesongen. Bestill Jotun Fargekart og brosjyrer hjem i postkassen – helt gratis! For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. Dette er en svært populær mørkere grå tone. LADY WONDERWALL er ekstremt slitesterk og flekkavisende – som skapt for et aktivt liv!


Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY!

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Få inspirasjon til å gjøre terrassen og uterommet klar for sesongen! Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Se de nye LADY-fargene fra Jotun , som blir kalt en hyllest til farger.


Når Jotun lanserer nytt fargekart , står interiørfrelste nordmenn klare med malekosten. Malingsprodusenten er nemlig kjent for å være i tet når det gjelder å utvikle malingsfarger som treffer rett på trenden. Det nye fargekartet er helt fantastisk – fordi det er så idiotsikkert.


I år lanserer vi nye , flotte farger i både JOTUN DryTech Mur og TREBITT Terrassebeis! Blant murfargene tilbyr vi nå et bredere utvalg av gode, jordnære grå og gråbeige farger som er perfekte grunnmurfarger. I forlengelse av den nye hvite interiørbeisen LADY Pure Nature White lanserer Jotun også et helt nytt fargekart for transparent interiørbeis. Fargekartet presenterer nyheten LADY Pure Nature White, i tillegg til interiørbeisen LADY Pure Nature. Et eget oppslag er også viet til JOTUN Panellakk.


Med Jotun LADYs nye fargekart blir det enda enklere å tilpasse de nye fargetrendene til hjemmet ditt.

Uansett hvilke farger du velger, vil de passe sammen. Treasure er fargehelten i temaet Refined og veldig enkel å bruke. Den står i samme kolonne som Comfort grey i fargekartet som betyr at det er lik mengde sorthet og fargestyrke i fargene, og som gjør at de fungerer veldig fint sammen, forklarer Larsen. Vi i Jotun ønsker å bidra til at ditt hjem blir akkurat slik du vil ha det.


Vi håper disse vil inspirere deg til å skape ditt personlige drømmehjem. Inspirasjon når du skal male ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg