fredag 14. juli 2017

Ratio arkitekter

Legg inn anbud gratis hos oss! RATIO arkitekter as Ordet ” ratio ” omfatter bl. Vi har valgt navnet RATIO fordi det beskriver vårt arbeid med fokus på forholdet mellom mennesker, hus og omgivelser.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi.

Målet er at RATIO skal være en foretrukket samarbeidspart for ambisiøse byggherrer, og at vi fortsetter å fokusere på høy kvalitet innenfor arkitekturprosjektering, bærekraftige løsninger og leveransedyktighet. Presentasjon av medlemsbedriften RATIO ARKITEKTER AS hos Arkitektbedriftene i Norge. Toggle navigation Meny Hopp til hovedinnhold. Medlemssider, portal og verktøy. Vi forsterker nå ledelsen ved vårt kontor for å være enda bedre rustet for fremtiden og for videreutvikling av bedriften.


Prosjektet er tegnet sammen med OPUS Arkitekter , og vi er spente og stolte over nominasjonen. Juryen var i går på befaring på Folkets hus i Sauda.

Det opprinnelige bygget har en lang historie, hele år tilbake. Nå er det gamle bygget transformert og med spennende tilbygg, tegnet av Opus Arkitekter og Ratio. Bli med i LinkedIn i dag gratis. Se hele profilen på LinkedIn og finn Karins.


Karin har jobb oppført på profilen. June Haugen Welo har skrevet ett oppspill til dette. Ratio Arkitekter er vertskap for medlemsmøte i Arkitektforum torsdag 31. For ti år siden trodde vi at gjennombruddet var kommet.


Nesodden kommune hadde satt krav om universell utforming, ressurseffektivitet, miljøriktig materialbruk og livssykluskrav med minst mulig utslipp av klimagasser. Arkitekturen hadde fått en betydning i sykehusbyggeriet. I plan- og designkonkurransen for nytt Livsvitenskapsbygg, vant løsningsforslaget Vev med arkitekt Ratio arkitekter AS. Gaustadbekkdalen nor infrastruktur annen eiendom Byggeprosjekt. Larkitekter skal være en ambisiøs og tydelig rådgiver med høye mål om arkitektonisk kvalitet og fremtidsrettede og helhetlige miljøløsninger.


Med vår kompetanse, engasjement og gjennomføringsevne skal vi være pådrivere for å utvikle og utforme våre prosjekter som del av et bærekraftig system. Prosjektteamet for oppgraderingene besto av boligeier, arkitekt , byggmester og energirådgiver.

Boligeier for huset var et ektepar med tre små barn, arkitekt var RATIO Arkitekter , byggmester var et lokalt Mesterhusfirma fra Oslo støttet av teknisk sjef fra Mesterhus (SEOPP prosjekteier). LPO arkitekter har prosjekter innenfor plan, arkitektur og utstilling. Vi lager helhetlige løsninger for våre kunder og samfunnet for øvrig der både innovasjon og. Kontoret arbeider innenfor en moderne nordisk arkitekturtradisjon.


Stort Fornebuprosjekt skaper bæredyktig helhet. Arkitema tegner Sofiemyr Ungdomsskole og idrettshaller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg