fredag 21. juli 2017

Snøhetta arkitekt

Legg inn anbud gratis hos oss! Kontoret lå på loftet over det brune skjenkestedet Dovrehallen, og derfor kalte man stedet for Snøhetta. People Human interaction shapes the spaces we design and how we operate. Here you can find contact details for all our employees.


Use the filter function to narrow down the search, or just start typing if you know the name of the person you’re looking for. Firmaet har markert seg sterkt internasjonalt ved å seire med nyskapende bygg i flere store arkitektkonkurranser.

Arkitekt : Snøhetta as. På oppdrag fra Norsk Villreinsenter Nord har Snøhetta tegnet et observasjons- og informasjonsbygg på Hjerkinn i Dovre Kommune. Partner i Snøhetta , Kjetil Trædal Thorsen, seier til magasinet at arkitektkontoret gjer desse tiltaka fordi det hastar å respondera på klimaendringane. I etterkant av Powerhouse ─ I løpet av dei neste ti åra vil Snøhetta fokusera på å gjera alle prosjekt på designnivå i prosjektporteføljen karbonnøytral.


Denne gangen havner vi midt i den lammende finanskrisen. Snøhetta , med ansatte på New York-kontoret, har likevel ni prosjekter under arbeid i USA og Canada, i tillegg til Ground Zero-paviljongen. Nettsiden viser et utvalg fra tidsskriftet.


Snøhetta kan i dag med rette kallast eit internasjonalt arkitektkontor – med bygningar under prosjektering på fleire kontinent, ein stab på 1personar frå ulike nasjonar og kontor i Oslo og New York.

Snøhetta vart grunnlagt for år sidan då dei vann konkurransen om Biblioteket i Alexandria. I juli, august og september er det stort sett en naturveileder tilstede på viewpoint SNØHETTA , fem dager per uke (ons-søn). Du kan også gå rundturen via Geitberget (ca km). Powerhouse Brattørkaia er Norges største nybygde plusshus og vil gjennom driftsfasen generere mer energi enn det som ble brukt til produksjon av byggematerialer. Bygningskroppen vil, når den er på plass, tilhøre en annen verden enn de små, knattete husene og naustene man ellers ser rundt Lindesnes.


En krysning mellom infrastruktur og strandet spermhval, eller, som Snøhetta-arkitekt Rune Grasdal beskriver det, et betongrør, stikkende opp av havgapet. Denne listen presenterer referanser til prosjektbeskrivelser hentet fra tidsskriftssamlingen i biblioteket. Prosjektene som omtales er av norske arkitekter presentert. Dette er Snøhetta -arkitektenes fantastiske hytte på Holmsbu Slik bygger de privat. ARKITEKTUR OG NATUR: Terrasser og plattinger er brukt for å koble hytta og landskapet tettere sammen.


Architects: Snøhetta. Today they are open for researchers, and only a few days a year. Svart skal ligge ved foten av Svartisen, Norges nest største isbre, og representere det utbyggerne tenker vil være fremtidens luksus: ikke gullbelegg på vannkranene, men nærhet til uberørt natur – og opplevelsene i for eksempel bre og sjø.


Ved toppen kommer du til Viewpoint Snøhetta. Her er det utsikt til Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark og det nedlagte Hjerkinn skytefelt. Første gang seniorarkitekt Anne Cecilie Haug fra Snøhetta kom til deltaet mellom Langedalen og Austerdalen, bikket litt på hodet og så kollen der hytta hadde stått, tenkte hun: Wow!


Landskapet var overveldende. Da vi begynte på skissene til den nye hytta så vi for oss hvordan vi kunne invitere naturen med inn.

Snøhetta er en arealeffektiv og praktisk hytte med alt på ett plan. Den ble første gang tegnet for kunde med tomt på Vaset. Kjøkken, spisestue og stue er samlet i hyttas midtdel.


Stue med åpen skrå himling og rustikke takåser, kjøkken og spis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg