tirsdag 11. juli 2017

Glass taklampe

Kjøp taklamper hos Norges ledende leverandør av elektromateriell. Handle raskt og enkelt på Ellos. Stort utvalg av hjemmeinnredning! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Glass har mange fasetter både når det gjelder glasstype, design og stil. Utvalget av taklamper i glass er stort og mangfoldig. Pass da på at lampen er dimbar. Det beste er å la fagfolk montere lampen.


Enten du er på utkikk etter en eksklusiv krystalltaklampe til storstua eller en klassisk taklampe i glass til soverommet,. Taklampe til soverom, stue,. Vi har ett stort utvalg av taklamper inne, plafonder og hengelamper til enhver smak i alle prisklasser. Det er jo ikke alltid like lett å velge riktig belysning.


Så derfor har du du alltid fri retur og 90dagers åpent kjøp hos oss.

Med taklampe eller plafond får du godt lys i rommet, enten det er over spisestuen, sofakroken eller på barnerommet. Se hele utvalget av taklamper og plafonder på. Ny taklampe som skal henge ned fra taket?


Høy kvalitet til gode priser i mange modeller og stiler. Cross i matt sort og gull er en dekorativ taklampe som gir godt med lys. Lyspærene kan vendes i flere ulike retninger og stillinger - og her er lyspæren sentral.


Velg mellom pærer i sotet glass , matte hvite, amber farge eller klart glass. Du kan enkelt fornye lampen ved å bytte ut lyspærene. Denne lampeskjermen i glass er munnblåst av en dyktig håndverker og derfor helt unik. Kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.


I denne katalogen finner du mange forskjellige lamper til fast montering i tak. Alt fra kupler og flatere lamper, med ett og flere lys. Glass , plast, metall, fjær og andre naturmaterialer er nå å finne i forskjellige størrelser og former. Den allsidige lampen finnes i mange prisklasser, utførelser og størrelser.


Installer gjerne en dimmer til taklampen da det er fint når behovet krever litt mindre lys. Vi tilbyr også taklamper i en rekke ulike materialvalg, slik som kobber og klassisk metal-finish. Finn laveste nettpris her. Siste tiden har takpendler av glass blitt svært populært i mange varianter som frostet glass og røykfarget glass.


En taklampe har mye å si for et rom.

Velg taklampe ut fra hva du ønsker å bruke lyset i rommet til. Moderne taklampe fra svenske Belid. Med røkfarget glass gir lampen et godt og behagelig lys i rommet. Glass og feste kjøpes separat, så du selv kan kombinere.


NB: Passer kun med Belid Gloria oppheng. Trendy taklampe med sotet glass. Denne lampen er en del av en stor serie med vegglamper, bordlamper og store taklamper. Vi anbefaler å bruke en dek.


Her finner du flust av taklamper til hjemmet ditt. En ny taklampe gir en god allmennbelysning. Vi vet at belysning handler om så mye mer enn å bare gi lys. Det gjelder å finne en taklampe som kan beherske kombinasjonen av estetikk og praktisk bruk på rett måte.


Den skal smelte inn sammen med innredningen og samtidig gi av seg et behagelig lys som gjør alle glade. Heldigvis finner du alle modeller og varianter av taklamper hos Trademax. Andre ønsker en diskret taklampe som gir god generell belysning som kan komplementeres med andre lamper.


Vi har plafonder, takpendler, lysekroner og forskjellige varianter av taklamper som egner seg til alle rom. Dette gir ditt hjem en mer koselig stemning. Det kan også være en ide å ikke bare å ha en enkelt taklampe i et rom.


Prøv å henge opp to eller flere flotte taklamper og opplev hvordan du får bedre belysning og en behagelig atmosfære. Hvordan velger jeg en lampe?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg