tirsdag 25. juli 2017

Arkitekt kari halvorsen

Legg inn anbud gratis hos oss! Kontoret ligger i Stavanger sentrum og har ansatte. Kjernevirksomheten er boliger og fritidsboliger hvor form og kvalitet står i fokus. Våre prosjekter strekker seg fra ideskisser til ferdigstilte bygg med spesialtegnede innredningsdetaljer og utomhusanlegg. Kari Halvorsen sivilarkitekt mnal AS fra , Rogaland.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Fotograf og arkitekt : Trond Opstad i RAMP arkitektur og design. Arkitekt Erik Bjørnstad. Fokuset er hovedsakelig enebolig og hytter for privatmarkedet.


Antall ansatte i bedriften er 4. Aksjekapitalen er på NOK 100. Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt. Motta der­etter gode tilbud!


Ramp as håndterer hele spekteret av oppgaver fra byplanlegging, planarbei arkitektonisk formgivning og prosjektering i privat og offentlig sektor.

På disse sidene finner du oversikt over arkitektkontor i Norge der eierne av kontorene er medlemmer i NAL. Vi anbefaler å bruke de ulike søkemulighetene som er inndelt alfabetisk, etter fylke eller type byggeoppdrag. I tillegg kan du bruke fritekstsøket.


Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Alle våre medlemsbedrifter er søkbare. Se bilder, les referanseprosjekter, erfaringsområder og finn kontaktinformasjon her.


For oss er det et mål å realisere det latente potensialet i den aktuelle bygg- eller planoppgave. Listen er basert på arkitektenes internasjonale publisering sist år. MNAL søker etter en Sivilarkitekt og en teknisk tegner, se link til stillingsannonse i arkitektnytt. I en godt bevart sveitservilla på Eiganes har vi sammen med arkitekt , byggherre og våre samarbeidspartnere gjort en innvending ombygging for ny bruk og romfordeling. Nytt to-fløyet dørfelt mot hage er satt inn og sammen med ny ståltrapp ned mot hagen bindes ute og inne rom sammen for å få en bedre bevegelse og bruk.


MNAL, partner og daglig leder. Sølfastøya:Tegnet av Halvorsen og Reine AS. Vi søker nå en erfaren arkitekt til vårt team. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. Vi bruker denne informasjonen til å utvikle bedre produkter, tjenester og innhold.


Oppdragsmengden er variert og utfordrende.

Foretaket har registrerte ansatte. Originaltegninger av bygninger utført av en kommunalt ansatt arkitekt vil først og fremst ligge i arkivet etter Byggprosjektavdelingen. Kari Due har jobber oppført på profilen. Hvilke opplysninger Noen av arkitektarkivene består kun av fragmenter av det arkivmaterialet som en gang må ha eksistert, mens over arkiver er nokså komplette med korrespondanse, avtaler, regnskapsmateriale, fotografier og tegningsmapper for hver.


Linn-Heidi Halvorsen , arkitekt Tlf.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg