torsdag 6. juli 2017

Kule tepper

Er det rart vi vil ha tepper om vinteren? Samtidig kan et teppe virkelig gjøre et helt rom – mange av dem er faktisk små kunstverk i gulvhøyde. Før neste store parti. Vi lager og sender teppene våre gruppevis for å kunne tilby deg best mulig pris.


Ikke la muligheten gå fra deg, bestill før det er for sent. Hent inspirasjon fra ledende norske interiørprofiler, vår. Ingen tepper er helt like, så du kan være sikker på at ditt teppe er helt unikt.


Det eneste materialet som brukes i disse teppene er 1 ren ull fra New Zealand. Når du har sett og følt et av teppene våre, vil du raskt skjønne at det er ingen ting som kan måle seg. Vi har tepper i ull, bomull, syntetfiber eller naturfibre, både i sterke farger og mønstre, men også myke og dempede nyanser. Om du liker håndlagde tepper har vi et stort utvalg vi vil vise deg.


Her finner du alle våre tepper og teppeprodukter. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering! Med et nytt gulvteppe kan du skape et nytt uttrykk i et ellers kjedelig rom. Velg et gulvteppe i en sprek farge som gir energi, eller velg et som gir en lun atmosfære.


Hos Bohus er det mange gulvtepper å velge mellom, vi har flosstepper, ulltepper og saueskinsstepper. Kugletæpper i super kvalitet til super priser! Tunge kuledyner og tepper til bruk i terapi. Toch voor de meeste mensen meestal kalligrafie prenten te versieren de muren.


Kule tepper

Marokkanske Berber- tepper og mønstrene deres. Tepper kan by på alt dette. Ettersom de lages for hånd uten en mal å følge, er marokkanske Berber- tepper unike når det gjelder mønster og farger. Veveren tolker inn erfaringer og hendelser av betydning fra sitt eget liv i teppet – symboler på kjærlighet, naturen og lykke er vanlig på marokkanske tepper.


Ta gjerne kontakt med brukerstøtte hvis du ikke finner det du er ute etter. Store gulvtepper til små priser. Gulvtepper er både praktiske og vakre.


Et stort teppe under spisegruppen din kan bidra til å hindre at gulvet får riper, samtidig. Myke tepper til hele hjemmet. Hos Rusta kan du velge blant 2tepper i forskjellige størrelser og materialer. Vi har alt fra lettstelte basttepper og modeller i sisallook til myke og dekorative ryetepper, viskosetepper, saueskinn og feller i flere modeller.


Vi har også gangtepper og flere deilige badematter. Du kan velge blant ensfargede tepper , tepper med mønster, tepper med frynser og uten frynser. Vi har tepper med mønstre på begge sider, slik at du kan snu de for å forlenge levetiden, Du finner også kunstig skinnfell av myk og god kvalitet til å bruke i sofaen, sengen eller på gulvet.


Kule tepper

En annen viktig trend er store, samlende tepper som omslutter hele sitte- eller spisegruppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg