tirsdag 18. juli 2017

Muuto skjenk

Muuto - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Handle raskt og enkelt på Ellos. Stort utvalg av hjeminnredning! Skjenker til lave pris.

Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Sjekk ut muuto skjenk. Dette er en stilig og stabil skjenk laget i eik med et unikt design av Søren Rose. Skuffende er formet forskjellig fra hverandre med kurvede fronter som skaper en spesiell refleksjon i materialet. Reflect skjenk liten - Reflect er en møbelserie bestående av to skjenker og en skuff som hyller skandinavisk håndverk.


Med en langvarig klassisk design, reflektere fokuserer på å forbedre og presentere trestrukturen i den optimale måten. PLUS er tilgjengeli i hele seks forskjellige farger og har en justerbar maler funskjon.

Et skap eller en skjenk passer like godt på soverommet og gangen som i stuen og spisestuen. Du velger selv hva slags funksjon ditt møbel skal ha. Når en skjenk dekker så mange ulike bruksområder, får du også et stort utvalg å velge mellom - og ingenting er vel bedre enn det? Finn en som passer ditt hjem her.


Book tid med en av interiørdesignerne våre. Stilfulle skjenker fra 6nok. Kan brukes som bokhylle, skjenk eller nattbord mm. En nærmere titt på bordet viser forsiktig detaljering som gir bordet sin spesielle karakter.


Designet er godt balansert med fine detaljer. Vi har ikke alle produkter som vises på nettsiden i vårt showroom. Vårt 2mstore showroom ligger i Eiksmarka.


Her er det mulig å se og prøve mange av våre. Reflect-serien indeholder en skuffe og en stor og en lille skænk. Møblets design fokuserer på at forbedre og præsentere træets.


Hifive-systemet består av strømlinjeformede modulære komponenter: en åpen modul, et kabinett med garasjedør, slanke metallben og en topplate i treverk med en sammenhengende overflate som forener moduloppsettet.

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Dine data, dine valg. For å gjøre nettsiden vår så bra som mulig, samler vi inn informasjon fra de som besøker oss. Denne informasjonen bruker vi til å forbedre.


Du har ingen produkter i handlekurven. SAVE er en lav skjenk med topplate, som er perfekt oppbevaring til stue eller spisestue. Gi skjenken karakter og personlighet med en frisk farve! SAVE består både av skap med hyler bak dører, og to åpne hyller, som gjør det mulig både å oppbevare og gjemme vekk samt å still ut og style.


Montana Selection LINE er en skjenk med fire rom. LINE kan også bestilles i alle Montanas farger og det kan velges annen dybde på modulene. Stuen er et levende rom.


Et rom for selskap og venner. For kos, kaos og total avslapning. På denne siden finner du alt fra bor stoler og oppbevaring til dekorative.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg