fredag 7. juli 2017

Mdf skygge

Mdf skygge

Skygge gir et originalt og tidløst uttrykk, Perle har et mer klassisk, stilfullt og elegant utseende, mens Fas har mer minimalistisk stil. Fem strøk maling med vernelakk som siste strøk gjør at Focus har markedets sterkeste og lekreste overflate. MDF panel som er en trefiberplate i beste møbelkvalitet. Skygge Skrå profil er en ferdig malt veggplate med en tidløs og stilren profil og gir en stabil vegg som hverken sprekker eller krymper.


Mdf skygge

Finnes i flere farger. De velkjente Focus Mmdf-platene fås nå med en helt ny og lekker overflate. Veggplatene er spesialmalt, slik at overflaten får en helt ny finish som ligner penselstrøk.


FOCUS MDF -platene i Skygge caffelatte gir et lunt interiør. Den velkjente Skygge Skrå-profil er en veggpanel som er både tidløs og populær. Leveres med markedets sterkeste overflate med strøk maling.


Skygge har bord som sammen med profilen er 120mm brede. Platene kan monteres direkte på stendere. Den raskeste veien til ny panel på veggen. Interiør panelplate i MDF med Skygge -profil for montering på eksisterende vegg eller direkte på stenderverk. Platen er ferdigmalt i Egghvit med en sterk, glatt overflate som er lett å holde ren.


Hos oss finner du MDF plater som er ferdigbehandlet og klare for montering. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Beregningsprogrammer Bygger´n hjelper deg. Er helt suveren som en oppussingsplate. MDF -platene slipes og profileres før de får påført grunning og deretter strøk med maling.


MDF veggplate er en plate beregnet for bruk i tørre rom. MDF (Medium Density Fiberboard) er trefiberplater som er limt sammen. I motsetning til OSB og kryssfiner, har ikke tresponet en bestemt fiberretning. Det gjør at man kan kutte eller skjære i platen uten å få en ujevn overflate. Rengjøring: Panelet vaskes med lunkent vann tilsatt syntetisk vaskemiddel.


Bruk lite vann og tørk straks av. Dine personopplysninger brukes til å øke brukervennligheten på denne nettsiden, gi deg tilgang til administrasjon av din brukerkonto og andre formål som beskrevet. Med lag patentert kostemaling hvorav siste strøk er vernelakk garanteres holdbare og flotte vegger.


Mdf skygge

MDF List er et selskap med egen produksjon av EB-herdede malte MDF produkter. Selskapet har i dag ansatte I tillegg til lister produserer vi også vindusbrett og innredningsdetaljer. Det er lett å få personlige rom med Panel i MDF , enten du foretrekker det tradisjonelle eller det trendy. Dette gjør platene meget stabile og sørger for at de tåler normal variasjon i temperatur og fuktighet.


Arbor Panel Takbord i MDF gir et penere resultat enn vanlig panel. De har et tiltalende utseende med den klassiske trestrukturen, men uten de skjemmende kvisthullene. Takbordene er enkle å sette opp, du gjør det selv på noen timer.


Mdf skygge

Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg