mandag 24. juli 2017

Interiør stue tips

Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.


Se prisene for montering her.

Stort utvalg av fint interiør. Sjekk ut Interiør Stue Tips. Døgnåpen kunderservice. Rask, enkel, lett å bruke. Følg et eller flere av disse enkle rådene for en stilsikker oppdatering av stuen.


Gå for én skulpturell lampe i interiøret , og gjør den til et blikkfang. Når vi skal innrede en stue er det alltid lurt å finne en personlig flyt i fargevalget på vegger og gulv, og mellom tekstiler og møbler. Mange har glede av å ta utgangspunkt i et maleri på veggen eller en gjenstand som betyr mye.


Personlige gjenstander og arvede klenodier bør ha en sentral plass i stua og mye inspirasjon kan hentes herfra.

I en tid hvor trender strømmer inn over oss kan det være godt med elementer som er varige og enkle å tilpasse. Trenger boligen en liten oppfriskning? Malte felter, kalkmaling og ton-i-ton-vegger gjør interiøret straks litt sprekere. En stue har ofte mange funksjoner.


Da er det lurt å dele opp i ulike soner. Her er grep du kan ta. Grunnprinsippene får du her. Tekstilene som brukes i et klassisk interiør skal være med på å skape en lun stemning.


Taktile materialer som velur og skinn føles ekte og er behagelige å både ta på og sitte i. Smykk vinduene i stuen med gardiner i generøse mengder, og fyll sofaen med myke puter i ulike, men samstemte, stoffer for en levende og personlig touch. Hun er særlig opptatt av harmoni og flyt, og at interiøret har innslag av private gjenstander med affeksjonsverdi for eieren. I en stue bør det alltid ryddes plass til minst ett personlig objekt, gjerne et arvestykke eller en gjenstand man har kjøpt utenlands, eller kanskje en lampe man har et spesielt forhold til. Du vil finne tips og råd om oppussing og vedlikehold av stue , kjøkken, soverom, bad. Gode lenker til møbelforhandlere, interiørrådgivning, artikler om fargevalg, samt tips om gardiner, planter og interiørmagasiner for å nevne noe.


La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Tips : Ikke la stuen bli for nøytral!


Vi har alle hørt at nøytrale farger og naturfarger er klassiske og går “aldri” av moten.

Gjerne nyanser i grå, beige, brun og hvit. Men for at det ikke skal bli for ensidig og nøytralt er det er vel så viktig med noen friske innslag av andre farger som livner opp stuen litt – og det skal så. Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. Farger, materialer og belysning vil ha mye å si for hvordan stuen oppleves. Les interiørarkitekt Cecilie Claussens tips til hvordan du kan innrede din stue. Lunelamper skriver om interiør , belysning, stil og design - til bolig og hytte.


Bo Naturlig gir deg gode råd om hvordan du skal tenke dersom du skal innrede stuen , eller ommøblere den du allerede har. Slik skaper du blikkfang i interiøret. Plasserer du et speil som reflekterer et vindu på andre siden av rommet, vil det straks få rommet til å virke større.


God belysning – viktig med stemningsbelysning i tillegg til punktbelysning og grunnbelysning. Om man velger lyst interiør blir interiøret mer spennende om man velger forskjellige overflater, tekstiler i forskjellige mønstre. Flere tips om farger fra Jotun i Grottenveien 1. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom.


Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur! Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg