mandag 31. juli 2017

Italiensk kjøkken design

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Sjekk ut Italiensk Design Kjøkken. Et kjøkken fullt av muligheter - tilpasset dine behov og ønsker.


Italia er kjent verden over for spennede design , som en hel verden ser opp til.

Vi er stolte av og representere noen av de beste på kjøkken og bad. Vi vet jo at italiensk gir et litt mer eksklusivt preg med fortsatt konkurransedyktig priser, som overrasker alle. Kontakt oss COLLECTIONS. Italiensk design på kjøkkenet Italiensk designerkjøkken midt i Oslo Du kan komme svært langt med å bruke kun italienske møbler. Hva gjør et kjøkken italiensk ? Vel, hvis Scavolini har noen anelse, kan vi se på bildene av deres kjøkkendesign under at de alle manifesterer seg som et kunstverk.


Enten det er i den elegante krumningen av linjer eller farge og design av skapet, er det italienske kjøkkenkonseptet åpent og stilig modulært. I de senere årene har de italienske kjøkken blitt kjent for sine elegante og nyskapende.

Vabene kjøkken er et produkt som kan skreddersys etter kundenes. Hos Kielland finner du kjøkken fra tre produsenter: danske Boform, italienske Poliform og vårt egendesignede kjøkken. Hvert kjøkkenmerke representerer sin egen eleganse og identitet. Hun sørget for at det passet både til familiens daglige bruk og til de større, festlige anledninger.


Og selv om storstuen like innenfor er innbydende, er det til kjøkkenet med tilhørende spisestue gjestene trekker ved selskapelige anledninger. Det blir satt sammen i et design som til slutt gir en fantastisk belysning. Italienske lamper har utrolig mye å by på, i form, kvalitet og design – alt utført med perfeksjon.


Det er tydelig å se at det blir tatt godt vare på hver enkelt detalj på lampene og deres design. Det er passende tilbehør for kjøkkenet i italiensk stil er vaser med frukt, hyller med blomsterpotter og andre attributter av dyreliv. Stor betydning spilles lamper, og generellbelysning nivå på kjøkkenet. Vi må starte med det faktum at gardinene på vinduene på kjøkkenet i italiensk stil helt valgfritt.


JKE lager kjøkken i alle prisklasser, og det korte svaret er at det koster fra ca. Det litt lengre svaret handler om hvor stort kjøkkenet ditt er, hva du prioriterer av innredning i skap, benkeplate og hvitevarer – og om du vil få kjøkkenet ditt montert eller gjøre det selv. Alle kjøkken har integrerte hvitevarer, der stekeovnen er plassert i høyskap – i ergonomisk behagelig ståhøyde. Her kan du se noen av de mest ikoniske og hyllede designlampene fra Italienske designere over en periode på år.


Kjente Italienske designere som Gino Sarfatti, Gio Ponti, Vico Magistretti var pionerer både før – og etter andre verdenskrig innen Italiensk design og skapte ikke bare. Det kritthvite, italienske kjøkkenet har Cathrine selv tegnet.

Et selvdesigent kjøkken. Hun behandlet det som et møblet og sørget for at det passet både til famlilens daglige bruk og til de større, festlige anledninger. Cresco kan tilby delbetaling i eller mnd.


Mange av dem har noen aksenter, det være seg farge eller møbler og tilbehør. Kjøkkenet design , alltid vakker, alltid italiensk ! Vi finner gul og rød som lyse farger, samt glamorøse lysekroner eller ultramoderne møbler. Italia Kjøkken er din leverandør av italienske kjøkken fra Arrex.


Italiensk kunnskap fortsetter å imponere, og vi vil aldri trette på det! Vi hjelper deg å finne ditt neste kjøkken ! Det er her den beste delen av festen, og den beste delen av livet foregår. JKE Design går derfor langt for å skape et kjøkken som integreres i livet ditt og blir hjemmets naturlige samlingspunkt. For oss er det ikke nok at et kjøkken kan vises frem og ser bra ut.


Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg