tirsdag 11. juli 2017

Interiør små leiligheter

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Det offisielle nettstedet til Booking. Leiligheter i Oslo med opptil rabatt på Agoda.


Ikke vær redd for å bruke høyglansmaling.

Spesielt ikke i små entreer og i gamle hus og leiligheter med trange rom i merkelige fasonger. Lyset reflekteres i fargen og gjør at plassen oppleves større. Men husk at jo mer glans det er i malingen, jo bedre vises ujevnheter i veggene. Se årets trendfarger hos BoligPluss! Laget for små leiligheter.


Den svevende kleshengeren ble laget som en hyllest til de små leiligheter i København. Du kan også bruke den til redskap og kopper på kjøkkenet. Lur øynene dine til å tro at rommet ditt er større enn det egentlig er.


I denne bloggposten gir vi deg enkle råd til hvordan du kan innrede en liten leilighet.

Råd 1: Plasser et speil overfor vinduet ditt. Speil blir ofte brukt i små rom for å skape inntrykk av et større rom. Det beste trikset er å plassere et speil overfor vinduet ditt.


Innbyggere i små leiligheter vite atlite soverom - det er ikke en diagnose, fordi det kan godt få en god plass for å sove, hvis du kommer til soverommet interiør spørsmålene riktig. Så i dag kan vi tilby deg soverom av designideer i små leiligheter. I nye leiligheter er det god takhøyde, så her gjelder det å møblere i høyden. Bygg hyller over inngangsdøren og heng kroker langs veggen.


Skreddersy lagringsplassen i den innvendige boden - se på hva du skal oppbevare før du setter opp hyller slik at små mye som mulig får plass. Heldigvis var det ingen innvendige bærende vegger, så det var bare å rive alt sammen. Bruk farger på veggene, det skaper kontraster som igjen får leiligheten til å virke større. For å forsterke effekten kan du velge ulike farger på de ulike veggene, bruk gjerne tapet på en av dem.


Velg et mørkt gulv i stedet for et lyst. Fargerike tepper skaper også en fin kontrast. Da hun kom over denne toroms leiligheten på kvadratmeter på Sagene, var det nettopp den gjennomgående lave standarden og den dårlige plassutnyttelsen hun falt for.


Har du lyse vegger og gulv, bør du velge sorte møbler eller dypt mørkt treverk. Hvite vegger, gulv og møbler er en egen stil, men det skaper ikke spenning i interiøret når alt er ensfarget. Bruk masse forskjellige mønstre og farger på puter.


I små leiligheter er ofte kjøkken og stue slått sammen. Alt av interiør og dekorasjon til din bolig.

Les våre enkle råd for å innrede små leiligheter. Gi nytt liv til hjemmet med nye pynteputer. Smart innredning av liten leilighet Drømmen om større plass får mange til å flytte ut av små byleiligheter.


Med de rette grepene kan en familie bo godt i en mindre byleilighet. Interiør små leiligheter av torget. Også her til lands opplever vi en fortetting, der folk prioriterer det å bo nært bylivet fremfor hus og hage. Linda Elmin, kjent for mange gjennom den prisvinnende interiørbloggen Hviit, har innredet mange små leiligheter. Minileilighet som har alt!


Se video av den spennede leiligheten her! I forbindelse med denne artikkelen om at Oslo bystyre ønsker å senke minimumsstørrelsen på leiligheter i sentrum av Oslo fra til kvadratmeter, ville vi finne ut om små leiligheter kan være gode leiligheter. Siden små rom ofte skaper rot, er det viktig å velge møbler som kan skjule og skape orden. Mange ting kan også skjules som for eksempel kjøkkenet, spisebordet og sengen. Garderobeskap kan for eksempel være perfekt gjemmested for hjemmekontor.


Smarte produktløsninger blir kvitt rotet. Sett dører på hyller, så får du mer orden. Denne leiligheten fant jeg på finn. Tror leiligheten ble solgt, for den kom i et interiørblad litt senere, men da med litt annerledes møbler, men nesten identisk stil. Kanskje det er det som er moten for tiden?


Kjøp deg en plass i bladene? Nei, det hadde nok sin forklaring. I små boliger er det også lurt å tenke på fargebruk og belysning. Tunge gardiner og mørke farger bør du unngå.


Mange forskjellige farger og mønstre kan gi inntrykk av at rommene er mindre enn de er. Slipp inn mest mulig dagslys og gi rom for åpne flater for å øke romfølelsen, avslutter Ellefsen. Da hun overtok leiligheten , hadde den utrolig nok seks små rom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg