tirsdag 25. juli 2017

Dekorasjonsbelysning utendørs

Dekorasjonsbelysning utendørs. Om sommeren tilbringer du mye tid i hagen. Blomster og planter inviterer til avslapning om dagen, og om kvelden skaper den riktige hagebelysning en fantastisk atmosfære.


Når det gjelder utendørsbelysning kan man være kreativ. Forskjellige former og farger innbyr til å leke med lyset, og å opplyse hus, hage. Lys fascinerer, innbyr til å drømme, slappe av eller feste. Pynt hjemmet ditt ute eller inne med dekorativ belysning! Vi har flotte lysslynger til både utendørs og innendørs bruk.


Enten du er på jakt etter en klassisk lysslynge med mange, små lyspærer eller en trendy lysslynge med store lyspærer, har vi noe for deg. Glemmer du eller noen andre i hjemmet å blåse ut stearinlysene etter en koselig. Med lyskjeder og lysbokser kan du gi hele rom en ny følelse og atmosfære.


Dekorasjonsbelysning utendørs

Lyslenker kan skape en koselig ramme rundt spisebordet eller gjøre kosekroken enda mer koselig. Det er enkelt å flytte og sette opp lyslenkene der du ønsker litt ekstra belysning. Batteridrevet dekorasjonsbelysning formet som en nostalgibil. Bilelskerens nye favorittlampe!


Denne dekorasjonsbelysningen med høy nostalgifaktor gjør seg fint i både huset og garasjen, eller kanskje den passer som gave til en bilinteressert venn? Hos Rusta finner du julebelysning som kan brukes både innendørs og utendørs. Vi har massevis av lysslynger, lysnett, morsom dekorasjonsbelysning , strømbesparende LED-belysning og effektfull laserbelysning. Med våre påbyggbare lyssystemer for balkong, husfasade og hage kan du skreddersy belysningen etter dine behov. Retroinspirert utseende og bredt bruksområde!


Denne lysslyngen til utendørsbruk er utstyrt med ti glødepæreformede lyskilder og en solid gummikabel. Den fungerer utmerket som kombinert lyskilde og dekorasjon (på f.eks. et bord) og kan naturligvis brukes både innendørs og utendørs. Gjør hjemmet koselig i vintermørket med dekorativ belysning til hagen. I Rustas sortiment finner du forskjellige typer dekorasjoner å velge mellom. Godkjent for bruk både inne og ute.


Leveres med vifte og transformator. Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn!


Klær og utstyr til nedsatte priser! Stort utvalg og rask levering. Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko.


Figuren har en batteripakke med innebygd timer som slukker belysningen etter timer og tenner den igjen etter timer osv. Praktisk for deg når den ordner det selv. Passer like bra å bruke innen- som utendørs og er ekstra praktisk som dekorasjonsbelysning der det saknes strømuttak. Innen- og utendørs bruk. Våre varer distribueres gjennom en rekke forhandlere.


Dekorasjonsbelysning utendørs

Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Utendørs julebelysning for hus, garasjer, busker og trær. Flere og flere pynter med julebelysning ute. Det er ikke lenger uvanlig å se husfasader, garasjer, busker og trær blinke i desembermørket. OSRAM Door LED Down er en batteridrevet armatur med bevegelsessensor for utendørs bruk.


Slås av automatisk etter sekunder, dersom ingen ytterligere bevegelse registreres. Ditt hjem vil bli opplyst når sensoren registrerer en bevegelse, og ditt hjem blir da tryggere. Med lysslynger kan du skape hyggelig stemning både innendørs og utendørs. Lys opp balkongen med lysslynger i forskjellige farger, eller plasser dem i nærheten av vinduene for å få et mykt lys som gir koselig stemning.


Dekorasjonsbelysning utendørs

Velg mellom ensfargede, stilrene lysslynger eller lekne varianter i forskjellige farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg