fredag 7. juli 2017

Spraymale kjøkkeninnredning

Spraymale kjøkkeninnredning

Vi overtok nylig en leilighet med bjørkefarget kjøkkeninnredning som vi ville ha hvit. Etter som vi bare skulle ha halvblank(40glans) finish så gjorde vi ikke annet forarbeid enn å slipe helt ned med 120kornet papir, og vaske av med rødsprit. Vi bruker kun proff spraylakkering og industri maling fra Akzo Nobel. For fargevalg, trenger vi en NCS-fargekode.


Priser inkluserer lett pussing, grunning og maling. Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, dører etc. Alle typer innredning.


Forandring fryder, men det er ikke sikkert du trenger å gå drastisk til verks, selv om du ønsker ny kjøkkeninnredning. Er selve kjøkkenet greit og velfungerende, kan mye gjøres med et par strøk maling. Det er ikke vanskelig, men det er viktig å være nøyaktig. Her viser vi hvordan.


Ikke klar for å male? Det kan virke surt å bytte ut hele innredningen dersom alt fungerer som det skal og kjøkkenet er godt bevart. Er du er lei den gamle kjøkkeninnredningen, men kjøkkenet for øvrig er i fin stand? Toril hadde gulnet panel og gammel kjøkkeninnredning fra tallet. Se før- og etterbildene og film om hvordan male kjøkken.


HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken, bad og garderobe. Du får mye mer hos HTH! Med riktig fremgangsmåte og gode produkter kan en gammel kjøkkeninnredning bli som ny. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo.


Kjøkkenfornying trenger ikke være dyrt. Lakkering av kjøkkenfronter og bytting av knotter kan gjøre susen. Sett bort arbeidet til oss i dag!


Jeg har oljet kjøkkeninnredning i furu som med årene har gulnet ganske mye og jeg ønsker forandring. Bør jeg levere skapdørene til sprøytemaling? Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Male kjøkkeninnredning , gjør-det-selv, video, forhandlersøk og. Spraymaling av kjøkkeninnredning Maler,Møbelsnekker Ønsker å spraymale kjøkken. Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen.


Spraymale kjøkkeninnredning

Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like. Vi kommer på gratis befaring hjemme hos deg og finner sammen de beste løsningene til kjøkkenfornyelse.


Spraymale kjøkkeninnredning Prøv spraylakkering, som gir et strøkent resultat. SPRAYLAKKERE KJØKKEN: Du sparer penger på å spraylakkere kjøkkenet selv, men du bør også ta noen forholdsregler. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger.


Jeg hadde en kjøkkeninnredning akkurat lik TS sin og malerfirmaet jeg hadde kontakt med sa neitakk til jobben. Han bad meg ta dørene til et lakkeringsverksted for det er det eneste som gir skikkelig resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg