mandag 17. juli 2017

Tapet magnolia

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Tapet (Standard) Fremstilt av non-woven, et formstabilt og slitesterkt materiale. Limet påføres direkte på veggen, og lengdene monteres kant i kant. Tapetlengdene har en bredde på cm.


Tapet (Premium) Fremstilles av non-woven, et formstabilt og slitesterkt materiale. Bakgrunnen av tapeten har geometriske drag, som ble hentet med inspirasjon fra Japan. I kombinasjon med det geometriske mønsteret finnes fine innslag av blomster.

Tapeten er designet av Mirjam Korn. Velg blant hundrevis av motiver eller lag ett fototapet av ditt eget bilde. Gratis frakt og tapetlim inkludert. Fargerik blomster tapet. Skap et vilt og vakkert kjøkken i forfriskende farger med tapetet Colourful Living fra Borge.


Et dekorativ tapet som gir dybde til rommet, fungerer fint som en fondvegg - men er du freidig så tapetserer du alle veggene. Her blir det fargefest til frokost! Et detaljeret tapet med et elegant udtryk.


Alle tapeterne er blevet opdateret således, at de passer perfekt til det moderne, nordiske udtryk. TAPETER OCH FOTOTAPET FRÅN TAPETTERMINALEN. Gir en sober og elegant bakgrunn der du ønsker å tapetsere. Lettoppsatt, eksklusiv fibertapet med ubehandlet overflate av synlige fibere. Finns i matchende ensfarget og mønstret.


Magnolia grove, tapet med magnoliaer i hedgerow grønn. En pudder lys nyanse med hint av rosa. Vi produserer lerretsbildet etter dine mål og ønsker, og vi leverer alltid høyeste kvalitet.

Samme kunstform som bl. Monet og Manet i cafeerne på Montmartre i samme tidsperiode. Det geometriske baggrundsmønster er også hentet fra de japanske klædedragter Yukata. En exklusiv, stormönstrad tapet med ett vackert, slingrande bladverk av rosenträ. Mönstret finns också i flera färgställningar.


En lyxig, harmonisk tapet för till exempel lugna sovrum och ombonade vardagsrum. Duro erbjuder tapeter med skandinavisk design av hög kvalitet. Nu kan du provtapetsera din tapet online hos oss för den bästa överblicken till ditt hem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg