tirsdag 25. juli 2017

Male våtromsbelegg

Kjøp tepper med valgfrie mål. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål. I de aller fleste tilfeller er det helt problemfritt å male linoleumsbelegg.


Det kan allikevel være lurt å sette en liten prøve for å se at malingen sitter godt. Mal et lite teststrøk på en lite synlig del av gulvet, og klor litt i det for å sjekke at malingen sitter. Gjør den det, er det ikke noe problem å male resten av gulvet.

KAN gå bra, men i verste fall blir det klebrigt pga mykgjørere i både belegg og maling. Vi skal flytte ned i hovudhuset her på gården og skal, i første omgang, bare ha en mini makeover av huset. De er dekket med våtromsbelegg , ligner på gulvbelegg på en måte,. Velger du riktig maling, kan du male – også i dusjsonen. Bruk våtromssparkel på ujevnheter og i skjøten der gulvbelegget slutter på veggen.


Du kan fint male baderomsveggene, også i våtsonen, så lenge det er. Jeg vurderer derimot å legge nytt gulv, male vegger (evt noe annet) og bytte ut møbler inkludert servant som en midlertidig løsning (skal vare noen år). TreStjerner gulvmaling krever ingen grunning, og det er bare å male rett på det nyrensede gulvet.

Bruk rull og forlengerskaft på flatene, og pensel ved kantene. Til våte rom er ikke maling av vinylgulv like uproblematisk, og man kan ikke regne med et varig resultat ved maling av vinylbelegg i våtrom. Alle malerfabrikantene skal ha en bruksanvisning som beskriver hvordan man bruker deres produkter for å oppnå et godt resultat.


Mal gjerne selv, men vær nøye og følg alle anvisninger, særlig der det er risiko for å få vannskader. Vær særlig oppmerksom på steder som for eksempel mellom gulv og vegger, og ved skjøter og hull i veggen. Les også: Kan du ha tapet på badet?


De fleste malingprodusentene har egne våtromssystemer, som er beregnet på nettopp dette. Disse systemene består av tapet, grunning og maling, og for at du skal få et tett og sikkert resultat, bør du benytte alle tre og følge bruksanvisningen fra produsenten. Gulvbelegg og belegg for våtrom i stort utvalg Interiorkupp. Gerba Gerflor, Tarkett og Forbo.


Hos Tarkett finner du rett gulvløsning til deg som proffkunde, eller privatperson. Vi har parkettgulv, vinylgulv på rull og i plankeformat, LVT, homogene vinylgulv. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Best pris på våtromsbelegg – vinylbelegg til bad – fra både Tarkett og Gerflor finner du hos homemaker.


Male andre underlag med TreStjerner Gulvmaling. Du trenger ikke slipe slike underlag, men det må renses med Trestjerner Gulvrens. Hvilket resultat fikk du, og hvilke erfaringer gjorde du deg?

Våtromsbelegg er et vanntett vinylbelegg spesielt utviklet for bruk på bad og andre våtrom. For å få en tett membran, må det sveises i skjøter og hjørner osv. Følg våre enkle trinn for hvordan male ytterdør. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til.


La alt tørke i to til tre dager. Kan man legge parkett over vegg til vegg-teppe og annet gulvbelegg? Svar: Vegg til vegg-teppe er faktisk et bra underlag hvis teppet er hardt.


Er teppet for mykt, kan du få svikt i parketten og det kan knirke og sprekke. Gulvdeal - norges største ! Somg sagt så vet jeg ikke hvor stort dette rommet er, men det er uansett viktig og legge en plan samt gjøre alt du kan for å følge denne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg