mandag 10. juli 2017

Klassiske vesker

Se vårt trendige utvalg av vesker. Alltid dagers angrerett og gratis retur. Støtt lokale, norske motebutikker og kjøp dine favorittmerker på Miinto. Bredt utvalg av vesker på Stylight.


Den perfekte vesken It-veskens tid er forbi - leve den klassiske håndvesken!

Grace Kelly- vesken , Fendis Baguette, Chanels quiltede 2. Men merket trenger ikke være dyrt og kjent. En tidløs modell og god kvalitet er derimot gode kriterier. Da er en klassisk, brun veske et smart valg.


Klikk deg videre for å finne din nye. De tøffe naglene står i fin kontrast til den klassiske Prada-fasongen. Mulberry fortsetter å lage nye klassiske vesker og vi har lagt vår elsk på den lille skuldervesken i brunt skinn.

Veske fra Mulberry, 8. Hos MESSAGE finner du et bredt utvalg av vesker som er anvendelige til både hverdag og fest. Egner seg godt når du vil kle deg lag på lag, og hetten gir ekstra varme. Dessuten kan du gjemme de frosne. Du kommer til å falle for raglanermene også, som gir den et sportslig preg. Få på logo og bedriftens slagor og markedsfør deg overalt hvor du går.


Det mangfoldige utvalget i Premium-avdelingen byr på klassiske favoritter som kan brukes i mange år, samt de nyeste modellene fra berømte designermerker. Her kan du kose deg med flere hundre forskjellige vesker og gå til innkjøp av et fantastisk tilbehør du ikke vil være foruten. Finn din koffert eller veske her! Stort utvalg av vesker hos Miinto. Fri levering til Norge!


Bruk en lys og romslig hverdagsveske til den fargerike stilen i sommer. Denne vesken fra Zara er såpass klassisk i både farge og fasong, at den vil du ha bruk for i flere sesonger fremover. I tillegg vil skinnet bare bli finere med tiden.


En Chanel- veske sies faktisk å være en smartere investering enn å sette sparepengene dine i aksjefond.

Klassiske it- vesker Chanel 2. Med andre ord: Den klassiske og ultra-ikoniske 2. Her finner du vårt utvalg av Mulberry vesker. Modellene er tidløse og klassiske. Akkurat nå har vi inne modeller soBrynmore, Del Rey, Alexa, Baywater tote mm. Tilbehør fra dette merket, er utformet for stilig ung innbygger av en storby. SOFIES VILLA NETSHOP.


CHLOÈ, CHANEL OG CÈLINE: Motepersonlighet Yasmin Sewell med stor veske fra Chloé. Hanneli Mustaparta med sin klassiske Chanel- veske i hvitt. Se hele utvalget her!


Vi har et bredt utvalg av klær, sko, accessories og sportsklær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg