mandag 10. juli 2017

Bord klokke

Finn laveste nettpris her. Enten det er et stort veggur på kjøkkenet eller en vekkerklokke på nattbordet – vi har klokker i både moderne og tradisjonell stil. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Dekorer hjemmet med vårt utvalg av vegg-, bord - og vekkerklokker.


Vi har flere klokker å velge mellom.

Her på siden finner du en masse flotte klokker av all verdens forskjellige merker og med alle mulige designs. Dette er fordi vi vil gi deg rik mulighet for å velge den du liker aller best. Siden har hun delt sin lidenskap for kreative og personlige måter. Analog bordklokke i retrostil. Med roterende blader som slippes ned hver time og hvert minutt.


Kul innredningsdetalj - passer på skrivebordet, hyllen etc. Klokken aktiveres med et enkelt touch. Viser klokkeslett, dato og innetemperatur.

Drives med USB-kabel eller batterier. Dette er en nydelig klokke som du enten kan henge på veggen eller for eksempel sette på et bord med den innebygde bordstøtten. Bordklokke med tre alarmtider.


Ikke bare viser den tiden men du kan. Her finner du et godt utvalg i alle typer klokker! Herreklokker, dameur, barneklokker, dykkerur, pulsklokker og mye mere! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Lekkert ur på stativ.


Du trenger AA batteri. Batteri følger ikke med. Enkel praktisk digital bordklokke med stor display og tydelige sifrer, alarm. Solens bevegelse var eneste mål på sånntid i tusen år. I gamle tider var timene vanligvis timelige og ulike: perioden med lys fra soloppgang til solnedgang og den.


Berkley bordklokke i skinn og rustfri stål (liten) 1. Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader. Bli den første til å omtale produktet. Fra kr 8Vanlig pris kr 900.

Varsel ved prisendring. Legg til i ønskeliste Legg til sammenligning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg