mandag 3. februar 2020

Indisk bord

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.

Kjøp bord hos Trademax. Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom. Fri frakt fra 1kr Rask levering 1-dager Fri retur i butikk.


Beste indiske restauranter i Oslo, Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Oslo, og søk etter pris, beliggenhet og mer på TripAdvisor. Klikk her til å se alle restauranter i. Kom innom eller reserver bord i dag! Vi tilbyr også indisk takeaway og catering.

Restauranten New Delhi ble startet av familien Singh, som kommer fra den nordindiske delstaten Punjab. Vårt mantra er å alltid etterstrebe perfeksjon, både i form av smaksopplevelser, stemning og service. Gjennom en smaksreise fra nord til sør ønsker vi å vekke hele sanseregisteret til våre gjester, og åpne opp øynene for den spennende variasjonen innenfor indisk matkultur. La oss bevise at vi ikke tar munnen for full ved å hevde dette.


Den serveres glovarm. Av kalde drikker er masala soda (sodavann med lime, krydder, salt og sukker) og jogurt-drikken lassi utbredt. Av alkoholholdig drikke er øl mest populært, med Kingfisher som markedsleder. Hos oss er det enkelt å bestille bord ! Fyll ut skjemaet med antall personer,.


Dette salongbordet er laget av massivt indisk rosentre, et tropisk løvtre som er kjent for sin rike kornstruktur, og er også kjent som palisander eller kun rosentre. Det er fullstendig håndlaget og de vakre kornstrukturene gjør hvert enkelt møbel unikt og litt annerledes fra de andre. Stålbeina bidrar til den solide konstruksjonen.


Hjertelig velkommen til et smakfullt måltid i indisk atmosfære. Ved brygga i Tønsberg med spennende retter. Bestille take away mat online og få rabatt. Stilfulle designede bord.

Alltid lave priser og et stort utvalg! Ta kontakt for mer informasjon. Velkommen til Sultan Tandoori i Ski. Besøk oss idag for en autentisk opplevelse.


Uansett om du vil ha et rundt spisebor et spisebord av eik eller kanskje et spisebord i hvit farge, så finner du garantert en favoritt i vårt brede utvalg. Prøv rettene våre som vil gi deg vann i munn, som er nøye forberedt med ferske ingredienser! Er du ikke helt klar for den indiske definisjonen på spicy passer den mildeste styrkegraden for deg.


Indisk mat sentralt i Ski.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg