mandag 3. februar 2020

Kvadrat arkitekter

Legg inn anbud gratis hos oss! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn Interiørarkitekt Trondheim. I tillegg har vi to interiørarkitekter. KVADRAT arkitekter AS har bred erfaring og kompetanse innenfor arkitektur, interiørarkitektur, byplanlegging og design i hele spekteret fra programmering og konseptutvikling til prosjektering og faglig oppfølging i gjennomføringsfasen.


Kontakt oss på den måten som er best for deg, enten du vil ringe eller sende e-post.

Bli kjent med våre prosjekter, vi har gjennomført prosjekter i hele spekteret. Undervisning og helsebygg. Smøla barne- og ungdomsskole. Industri- og forretningsbygg. Prosjektet omfatter ombygging og rehabilitering av en eksisterende enebolig fra 70-tallet.


De beste og mest nyskapende løsningene forutsetter god innsikt i behov og ønsker. Og at man jobber sammen. Derfor trekker vi brukerne med i den. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Kvadrat Arkitekter AS. TAG trenger seniorarkitekter! ADAPT er et arkitektkontor med tilhold i Grenland. Bergens Arkitektur- og byutviklingspris! Arkitektnytt gir sine leserne arkitekturnyheter og arkitekturdebatt.


En økende oppdragsmengde gjør at vi trenger en engasjert arkitekt til vårt kontor. Plan, arkitektur og landskap. Vi tilbyr tjenester til offentlige kunder, private selskap og enkeltpersoner. Vi er for tiden arkitekter og interiørarkitekter, og kan bidra i alle type prosjekter og faser - alt fra skisse- og forprosjekt og byggemelding til arbeidstegninger og oppfølging mot entreprenører. Våre hovedarbeidsområder er kommunale, fylkeskommunale og statlige bygg av ulik størrelse og kompleksitet, men også med prosjekter for private byggherrer – og med virkeområde i hele landet.


Denne bedriften er ikkje godkjent lærebedrift i nokre av dei fylka vi får data frå. Sjå kilden Vigo lenger nede på sida for å vite meir. DETALJPROSJEKTERING AV SANDSLI SYKEHJEM I BERGEN STARTER Etter tidligere å ha gjennomført en prosess frem til forprosjekt og anbudsgrunnlag er vi nå. Se hele profilen på LinkedIn og finn Ida.


Ida Lise har jobber oppført på profilen. Stein Halvorsen Arkitekter søker minst to nye arkitekter i fast stilling, MIA. Arkitektene VIS-À-VIS AS (bilder) KVADRAT arkitekter AS (bilder) Bergersen Arkitekter AS (bilder) EGGEN arkitekter as (bilder) Fasting Arkitekter AS (bilder) HUS arkitekter AS (bilder) Per Knudsen Arkitektkontor AS (bilder) Pir II AS (bilder) ROJO ARKITEKTER AS (bilder) Selberg Arkitekter AS (bilder) Skibnes Arkitekter AS.


Våre ansatte består av seks arkitekter , to interiørkonsulenter, en stylist, en grafisk designer og en økonom.

Voll Arkitekter Verftsgt. Følg oss i sosiale medier. Web Agenta for Nytteverdi AS. Arkitektene vil kobles inn ved kjøpsavtalene slik at bygningen blir plassert optimalt på tomten.


Småhytter med karakter. Hyttemodellen Woody tegnet av arkitekt Marianne Borge er en liten og rimelig hytte med flere varianter. Snart byggestart for boligene vi tegner på Landås! IG for oppstart av grunnarbeider på tomten er i boks.


Vi har fått IG på Landås! Våra huvudsakliga uppdrag som tillgänglighetskonsulter är att granska tillgänglighet, enligt gällande krav i BBR, i handlingar för olika byggskeden, samt göra utförandekontroller innan fastigheter tas i bruk. Det er ikke størrelsen det kommer an på, det er hvordan du bygger det.


Med stadig mindre plass å bygge på rundt omkring i verden, har flere og flere løsningsorienterte arkitekter , byggingeniører og designere kommet med sine varianter av såkalte “minihus”.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg