mandag 3. februar 2020

Lakkere bord

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.

Kjøp bord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom.


Rengjør før du begynner å lakkere ! Støvsug overflaten og tørk rent med en fuktig microfiberklut. Lakkere møbler skritt for skritt 1. Som en hovedregel bør lakk legges utenpå bord som allerede er lakkerte.

Bord som er oljet fra før, bør oljes når de skal friskes opp igjen. Olje er lettere å håndtere for ikke-faglærte enn lakken, sier Hagen. Dessuten: Om du legger olje utenpå et lakkert bord , er det ingen krise. Driver å restaurerer et gammel bord her hjemme. Bordet er pussed ned til orginalt treverk og lakket første strøk.


For å få det fineste resultatet skal man pusse. Else Lillian og var registrert på bømlo da bildet ble tatt og jeg kjøpte den. Hvis du har noe å lakkere bør du definitivt sjekke med Industrilakkering AS. Lakk, pensler, sandpapir og ikke minst din egen tid er ikke gratis.


Påfør lakken med en myk fin pensel. Overflaten skal være mattet og støvfri. Lakken skal tørke i minst timer mellom hvert strøk. Dersom møbelet ikke er for stort, kan du pusse for hånd. Finn en passende liten trekloss, firkantet, som ligger godt og passer inn i hånden din.


Vi spraylakkerer også andre møbler som f. Et egenprodusert bord sitter man gjerne lenge ved.

Vår gjør-det-selvere Julia tok utgangspunkt i noen ubehandlede bord og lot penselen jobbe. Hva med å fornye et gammelt bord ? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stilfulle designede bord. Lakken frisker opp treverkets overflate og beskytter mot elementene samt fremhever treverkets naturlige skjønnhet.


Denne videoen forklarer hvordan man. Slik fornyer du spisebordet på kjøkkenet med å slipe det ned og olje det. Det er ikke nødvendig å male kjøkkenbordet når du kan vedlikeholde det - like bra som. Den er svært elastisk og slitesterk. Den flyter godt, bygger mye for hvert strøk og har en enestående langvarig glans og blankhet.


Vi reparerer karosseriskader på de fleste biler og varebiler, utfører spesiallakkering, restaurering og totalprosjekter. I tillegg tilbyr vi nå kromming av plast. Men med hvor grovt papir?


Trenger møterommet ett særeget bord med logo på. Her er ett eksempel fra Raufoss Barneskole hvor vi hjalp entreprenøren med å lakkere alle vinduene i. Plata er lagd av 12mm teakstaver som er limt på 15mm xfiner. Natene skal fylles med sort epoxi og. Med forsiktighet kan det pusses.


Først fjerner jeg det meste med sikling i kombinasjon med løsemiddelbassert lakkfjerner. Ren aceton kan også være bra. Altså, ikke som selger lovte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg