mandag 3. februar 2020

Invit arkitekter

Invit arkitekter

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Norsol Markiser Persienner Solskjerming Sunnmøre Norges ledende produsent av måltilpasset solskjerming.


Invit arkitekter

Invit Arkitekter AS fra , Møre og Romsdal. I år har Helge Jan og kona Hege Brevik Farstad drevet Fjellstua på Aksla. Når oppgraderingen av landemerket snart starter. Arkitektene bak den spektakulære hytten, Invit arkitekter AS, driver en av Ålesunds mest sjarmerende espressobarer med egen lekter i det kjente Brosundet.


Her får du ikke bare tegnet din egen bolig mens du nyter en kaffe i solen, men også kjøpt alt fu trenger av interiør. En tur innom anbefales! Invit -gründar Mange ålesundarar kjenner André Klevberg frå kaffibaren Invit i sentrum, men saman med Åse Stensvaag driv han også arkitektkontor. Og responsen har vore god.


Invit arkitekter

Legg inn anbud gratis hos oss! Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Slutt for Farstad på Fjellstua. Vi trives godt, og fortsetter med de spennende prosjektene våre. Denne uken har vi vært på synfaring på Harøya, der det settes opp en ny enebolig.


Klikk linken for mer informasjon. Foretaket har registrerte ansatte. Arkitektnytt gir sine leserne arkitekturnyheter og arkitekturdebatt. I tillegg formidler vi arkitektstillinger. Utdannet ved Bergen Arkitekt skole BAS.


Invit arkitekter

Sivilarkitekt Stine Skjevik Thommasen. Juridisk selskapsnavn, Invit arkitekter AS. Selskapsform, Privat aksjeselskap. Det var ein ny generasjon som skulle ta over ei heilt tradisjonell og diskret hytte på Fjellsetra.


Daglig leder er Åse Stensvaag. Trenger du en håndverker? Eller kanskje en eiendomsmegler? Da er det nesten umulig å gi deg en pris før de har vært befaring hos deg. Vi gjør det enkelt for deg å avtale slike befaringer.


Denne listen presenterer referanser til prosjektbeskrivelser av hytter hentet fra den norske tidsskriftsamlingen i biblioteket. Prosjektene som omtales er av norske. ART arkitekter og ingeniører er en aktiv og kompetent bidragsyter til utvikling av bygningsmasse og næringsliv på Nordvestlandet. For tjue år siden startet Andrè Klevberg og samboer Åse Stensvaag kaffebaren Invit i Apotekergata. Nå er kaffebaren snart historie, og arkitektene har hodene full av både badeland og det som skal bli en total fornyelse av Scandinavie hotell.


Vi møter Andrè i restauranten til Invit , ei lita trapp ned for kaffebaren. Plot Arkitekter Vi leverer solide prosjekter, bygget på vår faglige kompetanse og et brennende engasjement for fremtidens arkitektur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg