mandag 3. februar 2020

Lage benk ute

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Planlegger du å ha benken ute , kan det være lurt å bruke impregnerte materialer og syrefaste skruer. Det vil øke holdbarheten på benken. I dette eksempelet har vi malt understellet og beiset toppen i teak.

Hvordan lage oppbevaringskasse 30. Kanskje du har sett denne fine oppbevaringskassen i interiørblader eller i interiørbutikker? Nå kan du lage din egen. Se hvordan med Niklas her.


Et sete av tre til benken har den fordelen at det føles “lunt” å sitte på, mens med betong kan det føles litt kjøligere. Du kan enkelt tilføre hagebenken din et eksklusivt utseende ved å lage setet i edeltre som for eksempel mahogni eller teak. Disse tresortene har et naturlig høyt oljeinnhold som gjør at de fint tåler å stå ute. Benken kan stå rett på terrassen eller balkongen, men kan også settes på små ben slik at den løftes litt fra underlaget.


Sistnevnte gir luftning til materialene i benkens bunn, samt mulighet til å gi benken en ørliten helling bakover.

Hvis du skal BYGGEPROSJEKT, kan du begynne med å lese våre steg-for-steg-guider. Fylt med gode tips og triks. Byggmax hjelper deg med jobben! Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Snekre benk selv – helt uten skruer Våren er sesongen for uteområder og –møbler.


Her er oppskrift på hvordan du snekrer en fin og allsidig benk. Det gode liv handler ofte om de små ting. Utepeis er kanskje ingen liten sak å drømme om, men vil utvilsomt bringe med seg mange gode øyeblikk for de av oss som liker å tilberede grillmat ute i friluft. Her får du oppskriften på en smart utepeis som i tillegg er vedlikeholdsfri. På denne siden finner du benker i tre, benker i betong, bord med benk og bord uten benk , liggestoler, lounge-møbler og mange, mange flere gjør det selv-hagemøbler.


Det er nok å sette i gang med. Samtidig er det spennende bygg selv-hagemøbler som passer både nybegynnere og erfarne gjør det selv-ere. Slik lager du hagemøblene på egenhånd. Hvilken benk passer deg best?


La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Finn Sittebenker Ute. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Her ser du vårt store utvalg i sittebenker, utebenker og piknikgrupper for uteservering, park og lekeplass. Våre benker er av høy kvalitet og fås i flere forskjellige varianter, blant annet benker som kan støpes fast eller med betongunderstell. Disse egner seg godt på uteplasser hvor det kan være fare for tyveri.


Benker behandlet med jernvitrol fra 50- i tillegg. Alle priser på utemøbler er inkl. Farmhouse bord og benker fra Treboden. Abonnere på vår kanal for flere tips og triks.


For tegninger besøk treboden. Byggeprosessen ute Hytta kommer som moduler direkte fra fabrikk. Montering starter første helgen i august, og er ferdig dager senere. Torv fra Nittedal Torvindustri legges på.


Da er det bare å vente på at det blir grønt på taket, og rundt hytta. Velg mellom hagestoler i tre, metall eller kunstrotting, campingstoler og utebenker. En benk med oppbevaring kan også løse et innredningsproblem i stuen. Bare se hvordan vi gjorde det her!


Skal du lage den selv, start med en enkel versjon, der du plasserer oppbevaringskasser innunder benken. Det må kunne tåle å stå ute hele året, og helst klare seg uten noen form for behandling. Materialvalget ble Kebony, en spesialbehandlet furu som produsenten gir 30års garanti mot råte, sopp og insektsangrep. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg