mandag 3. februar 2020

Maze skohylle

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Få orden i skoene med et praktisk skostativ. Finn et skap som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Maze skohylle

Flotte skohyller i praktisk design og flere størrelser. Skohylle , Bill i hvit, fra Maze. Med sitt enkle og smale design er den enkel å plassere i hvilken som helst gang, stor som liten. Maze skohylle Maze skohylle i lakkert metall er perfekt til den mindre entreen! Den er designet av Olof Kolte og matcher hattehyllen i samme design og farger.


Et lite tips: kombiner flere skohyller oppå hverandre for å få en større skohylle som har plass til enda flere par sko! Maze interior skohyller, knagger, hyller og oppbevaring Svenske Maze har tro på Slow production i samme betydning som Slow food. Hyllen er laget i lakkert metall og har et enkelt og rent design som er enkelt kan kombineres med andre innredningsdetaljer og møbler.


Maze skohylle

Se beste pris på Maze Interior Step Stor skohylle. Les tester og omtaler før du kjøper. Den er laget pulverlakkert metall og er produsert i Sverige. En funksjonell og dekorativ detalj for gangen.


Få inntrykket av at skoene dine svever med skohyllen Step. Det er den perfekte skohyllen for deg som vil ha en lettstelf hall eller inngangsparti, og samtidig en moderne og minimalistisk skohylle. Nancy skohylle Nancy skohylle er en svenskprodusert, kombinert skohylle og benk.


Maze skohylle

Møbelen er laget av perforert, lakkert stål med sitteplate av lær. Velg mellom ulike farger. Designet er dessuten tredy og stilig. Shoe Shelf er en enkel og funksjonell skohylle i pulverlakkert metall. Bill-serien er designet av Louise Hederström.


Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Gjelder i maks dagar, kjøp i dag! Oppbevaring til lave priser.


Produktene fra Maze er produsert etter Slow Production-prinsippet og produsert i Sverige. Praktisk og flott skohylle som tar vare på dine sko og samtidig holder yttergangen ryddig og pen. Alle metalltrådprodukter er laget av resirkulert metall.


Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Bill skohylle Den vakre skohyllen Bill fra svenske Maze skaper orden i gangen og blir skoenes beste venn.


Bill-skohyllen er designet av Louise Hederstrøm og har et retrolook i metall med treknotter som føtter. Du oppbevarer de under benken, deretter kan du bruke benken til å sitte på når du skal knyte skoene. Stilren og praktisk skohylle fra Maze.


Mazeprodukter blir produsert i Sverige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg