mandag 3. februar 2020

Plakater med ramme

Pynt opp hjemme med designplakater inspirert av de nyeste trendene. Kunst setter et personlig preg på hjemmet, også når du ikke har laget den selv. Velg for eksempel moderne geometriske trykk på kjøkkenet og klassiske naturbilder på soverommet.


Kjøp stilfulle rammer. På Poster Store finner du rammer i svart tre, hvitt tre, gull og mange flere vakre rammer. Bestill plakater online på desenio. Vi selger plakater och malerier med god kvalitet til gode priser.


Posters og plakater piffer opp et hvilket som helst hjem og utvalget vårt består av alle forskjellige stiler, farger og størrelser man kan forestille seg – det finnes altså noe for enhver smak. Vi har et bredt utvalg og rask levering. Ta en titt lenger ned på siden for å få inspirasjon og for å finne rett posters og plakater for akkurat deg og ditt hjem.


Alle plakater og trykk er av høy kvalitet, og de er trykt på tykt, ubestrøket papir med matt og eksklusiv finish. Vi tilbyr rask levering og sikre betalinger. Ta kontakt med kundeservice, så svarer vi på alt du måtte lure på. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA.


Indram dine billeder og plakater i elegante og enkle billedrammer. By Lassen, House Doctor, I Love My Type, Moebe, Vissevasse, Hübsch, Ferm Living og Nomess. Så gå på opdagelse blandt de mange brands og find en unik ramme til dit billede. Våre vakre plakater er inspirert av skandinavisk design, men passer godt til alle forskjellige hjem og stiler.


Plakater med ramme

Velg mellom moteplakater, naturplakater, kjøkkenplakater, moderne kunst, grafiske plakater , og mye mer. Ordet tavle kommer fra det latinske ordet tabula og betyr i moderne språkbruk et bilde med en ramme som er hengt på veggen. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner.


Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. En smart, nydelig og ikke minst enkel måte å ramme inn plakater på. Heng de opp med tråden som følger med , eller monter de direkte på vegg. Magnetlister - sort eik.


Plakater med ramme

Foto- og bilderamme i plast med passpartou. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Forstørrelser med ramme er laminert på en treplate og gir bildet et matt utseende.


Den semi-matte UV-beskyttede filmen gir lang lysektehet og høy motstandsdyktighet overfor fuktighet. Prisene kan variere noe, avhengig av leveringsmåten. Denne spesielle avtalen vil automatisk vises i handlekurven din, der prisen på en av plakatene vil trekkes fra den totale prisen for de fire plakatene - plakaten med den laveste prisen vil trekkes fra det totale beløp. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.


Plakater med ramme

Om du har mange bilder eller plakater , som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Rammer og interiør til postere og plakater. Svart ramme i eik med glass i størrelse 40x50cm, 50xog 70x100cm.


ChiCura rammene er laget av vakker solid eik eller europeisk tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg