mandag 3. februar 2020

Sigural gulvmaling

Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. VIKTIG å lese brukerveiledningen godt før du starter å male.


Lagres i henhold til lov om brannfarlige varer. Sigural Epoxymaling brosjyre Trestjerner.

Den er utviklet for sterkt belastede gulv, som garasjer, kjellere, lagergulv og industrigulv. Malingen har en meget god slitestyrke, og er kjemikaliebestandig. Hos MAXBO finner du et utvalg slitesterk og rengjøringsvennlig Epoxymaling. Kjøp på nett eller i butikk. Giver ikke lugtgener og yder en meget god beskyttelse mod mekanisk slitage, van olie og kemikalier.


TDA Teknisk dataark Scanox A. Produktet består av består av en pigmentert herderdel og en epoksydel som blandes sammen. Teknisk datablad Egenskaper og fordeler Fremragende slitestyrke og kjemikaliebestandighet.

På utkikk etter gulvmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Det er litt dyrere enn annen gulvmaling , men til gjengjeld får du et resultat som både holder lenge og er veldig enkelt å vaske rent.


Redaksjonen anbefaler: FAKTA: Er EPOXY-maling farlig? Slik maler du med epoxy. En 2-komponent klar grunning med meget god slitestyrke og kjemikaliebestandighet. Spesialmalingen gir meget god beskyttelse mot mekanisk slitasje, vannsøl, oljer og kjemikalier, og er velegnet til så vel bolig og garasje som til industri og landbruk. Syrevask gulvet, sparkle eventuelle sprekker og sår med sementsparkel og påfør så strøk.


Vær nøye med blandingsforholdet. Rimelig, lettvint og holdbart. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Mal gulvet med gulvmaling i den fargen du ønsker 2. Strø ut fargeflakene på den våte malingen slik du selv vil 3. Avslutt med klarlakk for en god sliteflate.

Produktet anbefales til boliger og industrilokaler med lettere trafikk. Spesifikasjoner Glansgrad: Ca blank. Herdetid: timer, full slitestyrke etter 5–døgn.


Dette produktet har fremragende slitestyrke og kjemikaliebestandighet. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg