fredag 10. mai 2019

Fargekart fargerike

Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet.


Kjeden omsetter for ca milliarder kroner og er 1 eid av Malorama AS. Fargekart med vakre interiører i blått. Vask og vedlikehold er viktig for godt resultat, år etter år.

Bruk fargekontraster ute. Røde og orange toner passer perfekt, som en motvekt til alt det. Kartet består av totalt farger og er laget i samarbeid med PureOriginal Paint. Fargene i kartet passer like godt på landet som i en urban byleilighet. Selvfølgelig vil barna ha et eget fargekart.


For å gjøre det ekstra gøy, kan fargene blandes i vår populære tavlemaling. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


I tillegg har vi et godt utvalg tepper, parketter, laminater, gummi- og vinylflis i sortimentet.

Vi har laget flere digitale fargekart for å kunne gi deg enda mer inspirasjon og gode råd enn det du får i de trykte fargekartene du finner i butikkene. I de digitale fargekartene får du også konkrete fargeråd fra Jotuns Fargesjef. Du får gode tips til malejobben, både hvordan du kan gjøre det enklere, bedre og få et enda vakrere. Våre kunnskapsrike medarbeidere er lidenskapelig opptatt av farger og interiør og jobber for å gjøre hus til hjem. Blått er en farge som snakker til det norske folk, det er den fargen som flest nordmenn har som sin favorittfarge!


Fargepaletten Natthimmel lar deg bli omfavnet av nattens fløyelsmyke mørke. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Vi er ikke lenger så redde for å omgi oss med farger og har utvidet horisonten for en rikere fargepalett. Se alle fargene fra Continental Living-temaet i vårt nye digitale LADY- fargekart her. Sofistikerte rosanyanser preger også paletten, farger som står nydelig til varme grønntoner og sarte valører i kitt og beige.


Ved å opprette en konto på vår nettside vil du kunne handle raskere, være oppdatert på ordre status, og holde orden på bestillingene du tidligere har laget. Hent nytt fargekart i butikk! En knallfarget stol i det grønne trekker både øynene og kroppen til seg. Ordentlige personer som kan faget og vill.


Disse fargene er bare herlige! Siden har vi utfordret norske hjem med grønne, blå, røde og rosa vegger. Hvert år har vi valgt Årets Farge basert på trendanalyser og tendenser i tiden, både hvem vi var som menneske det året og hva som beveget seg i interiørbrans.


Fargegjengivelsen kan avvike fra oppstrøk. Transparent behandling for innendørs bruk.

De kategoriene hjelper deg å få oversikt over hvilke farger du foretrekker. Klikk også her for å se det nye fargekartet på nett, der du bl. I dagens trendbilde, er både matte og strukturerte overflater viktig, og PO sine produkter er uovertrufne.


Dette er creme de la creme av maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg