onsdag 15. mai 2019

Focus interiør

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Vanja Simonsen fikk spesialdesignet tre ulike kjøkken til sin nye bolig, og er strålende fornøyd med resultatet. Sammen leverer vi kvalitetsprodukter til både privat- og proffmarkedet.


Vi har kort leveringstid og kan tilby god service for både små og store prosjekter.

Lokalt produserte produkter. Selv om lokalene er rammet av omkjøringer på grunn av E har Ann-Jorunn Andreassen tro på at kundene finner vegen til butikken. Tusen takk for handelen!


Da mannen min fikk jobb som brannmann i Ringsaker flyttet vi hit fra Nord-Norge. Rudshøgda, vegg-i-vegg med Floor Factory. Vi startet opp i mars med å søke etter lokaler. De første årene produserte fabrikken alt fra stuemøbler til tømmerhytter og kjøkkenløsninger.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Interiørbedriften har lang tradisjon med salg og produksjon av kjøkken-, bad-, garderobe- og vaskeromsinnredninger. Før du kan få lærekontrakt med en bedrift, må bedriften være godkjent for ditt fag. Listen over godkjenninger finner du her eller på vilbli.


Velkommen til Fresh Interiør Vi er Norges fresheste forhandler av kjøkken, baderom, fliser og garderober. Hos oss finner du interiør du ikke har sett maken til andre steder. Felles for alle våre leverandører er høy kvalitet, rå design og god funksjonalitet.


Besøk oss på Skøyen eller på Jessheim for inspirasjon. Bedriften har produsert kjøkkeninnredninger, melder Nord 24. Bostyrer Oddvar Eriksen vet ikke årsaken til at bedriften begjærte oppbud i går.


Vårt brukervennlige og raske SYNC holder deg oppkoblet med 8-tommers berøringsskjerm, nøkkelfri adgang og to-soners automatisk klimaanlegg bidrar til å heve følelsen av et gjennomført førermiljø. Denne bedriften er underlagt en organisasjon med godkjenning som lærebedrift. Det vil variere fra fylke til fylke om du kan få læreplass hos denne bedriften. Avdelingsleder Forsvarsbygg Markedsområde Nord.


Tromsø-området, Norge. Fokus interiør AS fra , Akershus. Da var det behov for industriarbeidsplasser i Målselv. Kommunen og noen privatpersoner i bygda tok initiativ til etablering av Målselv Møbelfabrikk.


Om bedriften er medlem av opplæringskontoret, skal du ta kontakt med opplæringskontoret for å få vite meir om læreplassar.

Sjå meir informasjon under fanen. FOCUS LITTLE garderobeskap med dører,. Med lag patentert kostemaling hvorav siste strøk er vernelakk garanteres holdbare og flotte vegger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg